09.03.2010 tarihinde gece arkadaşlar ile pargona east' de oynar iken yenilmeyi hazmedeyen bu kişilik ezikliğini ve bazı kişilerinde gazı ile opk yı odada patlattı

işde ss ler odanıza gelirse dikkatli olun ...
War Rock oyununu dürüst bir şekilde oynayan oyuncular, haksızlıklar ve olumsuzluklar karşısında yalnız kalmaktadır.Hack yaptığı belli olan oyuncuyu odadan atmaya imtina edenler, küfür ve hakaret eden oyuncuyu odadan atmayan ve kahkaha atanlar, oyunda ki bug'ları kullanan oyunculara seyirci kalanlar, bilinçli olarak lagger olanlara tolerans gösterenler, haksız yere oyuncu kickleyenler...
Ateşten gömlek giyinen cesur yürekli insanları arıyor gözler..Samanlıkta kehribar sarısı bir iğne arıyoruz ne yazık ki..
Lütfen unutmayın; Hiçbir sebep, küfür ve hakaretin gerekçesi olamaz ve olmamalıdır.Ateşten gömlek giyinen sabırlı ve dürüst oyuncular hiçbir zaman metanetini kaybetmez.
Saygılarımla.
Trcompany clanı full hack.
beyler xeathos eskiden benim çharımdı ama bırakmıştım Yazık oLdu.
oyunda o kadar illegal yola giren oyuncular varki artık temiz oynayanlara bile legal değil bu diye yaklaşıyoruz bizi bu duruma düşürenler utansın diyorum
Bunlarında hack açma sebebi herkez hack açıyor diye açıyorlarmıs

ne adamlar var ya
(03-09-2010 11:38 AM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Bunlarında hack açma sebebi herkez hack açıyor diye açıyorlarmıs
ne adamlar var ya
Onların açma sebebi The Redbulls Clanıdır.Hackli de hacksiz de yenemiyorlar bizi işte şimdi opk çıktı eh işte zorluyorlar

(03-09-2010 10:52 AM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]oyunda o kadar illegal yola giren oyuncular varki artık temiz oynayanlara bile legal değil bu diye yaklaşıyoruz bizi bu duruma düşürenler utansın diyorum
Soner sana sonuna kadar katılıyorum Yani ne zaman Estergon clanının odasına girsem oyun başına 18-3 falan gibi bir skor la oynuyorum odadan atıyorlar bir türlü anlamadım niye