Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaşanılan En Gergin An
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şuan İphon'uma İOS 6 güncellemesini yapmaya çalışıyorum ve inanılmaz derecede bir gerginlik ufaktan karın ağrısı oluştu Smile İtune olacak program her 5 dakikada bir farklı error veriyor Big Grin

Sonuç olarak nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
IOS6Map kullan. Marsa gidebilirsin belki.
Derken gene error verdi hay ben böyle aleti
Vaktin varken geri don ıos 6 bes para etmezSmile
lOs 6'ya geçmeden önce bana uğraman gerekirdi Sad
Geçmiş olsun.
Telefon eğer simlock değilse 3gs'ler için untethered çıktı geçenlerde ama yurtdışından falan geldiyse ve 3gs üstüyse hiç deneme indirmesi bile 2 saatimi aldı Sad
(10-26-2012 04:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]lOs 6'ya geçmeden önce bana uğraman gerekirdi Sad
Geçmiş olsun.

Noldu lan niyeki jailbreak yok şuan için o sorun untetheret kurdum şimdilik.

Pil nasıl olacak ona bakmak lazım.
Apple firmasını bırakıyorum. S3'e geçiş yapıyorum haftaya.
M.K pil olayı çok iyi İOS 6 da. Biraz daha geç şarj oluyo ama pil daha geç bitiyo. Onun dışında Panaroma çekime hasta oldum. Ve Türkçe klavye her ne kadar kalem parmaklı insanlar için yapılmış olsada güzel bi ayrıntı. Denemeye değer bence Tongue
(10-26-2012 05:32 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]M.K pil olayı çok iyi İOS 6 da. Biraz daha geç şarj oluyo ama pil daha geç bitiyo. Onun dışında Panaroma çekime hasta oldum. Ve Türkçe klavye her ne kadar kalem parmaklı insanlar için yapılmış olsada güzel bi ayrıntı. Denemeye değer bence Tongue

Panaromik çekimi bir denemem lazım klavye olayıda iyi olmuş bence i harfi için ı'ya basılı tutmak sıkıyordu insanı. Pil olayı dediğin gibiyse süper.

Birde untethered jailbreak çıksa tadından yenmez.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler