Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Audaz hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Türkiye'de yaşıyorsunuz, bir insanı dini inancını savunduğu için banlayıp dışlıyorsunuz ? Kaçıncı yüzyıldayız ? Niye insanlar inandıkları bağlı oldukları şeyleri savunamıyor ?

Biri çıkıp diyecek ki, burası Türkiye burası Müslüman bir ülke... Burası demokratik bir ülke burası bağımsız burası kültürel bir ülke. Oturduğunuz semtte veya şehirde kilise yok mu ? Var. Cem evi yok mu ? Var. Onlara eyvallah diyorsunuzda bu platformda biri inandığı şeyi savunduğunda niye banlıyorsunuz ? Bu din ayrımıdır bu ırkçılıktır. Yaptığınız yanlış. Şimdi benide banlarsınız. Neyse kendinize iyi bakın.
Bir dakika. Kim ban yemiş?
Audaz banmı yedi lan noluyor?
http://forum.warrocktr.com/Uye-Audaz yok gençler adam şaşırmış ellam Big Grin
Üstü çizgiliydi Wink
Hesabı kapatılan Audaz farklı biri, eleştiri yapmak için üye olmuş idi.
Audaz_Gelbi adlı üyeden bahsediyorsun sanırsam, kendisi bir üyenin multi hesabı o yüzden ban yedi.

Din konusuna gelirsek de, dün kendisiyle tartıştık. Herhangi bir ban konusu yok ve olamaz da. Konuyu takip ettiysen bunu görmüş olman gerek.

#Dünkü konuyu da kendisi silmiş bu arada.
Ben cevabımı alamamıştım. neden sildi ki
Audaz'ın "ban yenecek" tarzda tartışacağını pek sanmıyorum. Ha arada bazıları çıkıp "Müslüman olmayan cennete gidemiyo ki, biz Müslümanız cenent garanti bize, pis kafir seni. Deistlik de neymiş, madem var, niye ibadet etmiyosun pis putperest" moduna girince, tartışmanın yönü değişebiliyor tabi.
Burdayım beyler.Birşey sormak isteyen varsa burdan sorsun.
Referans Adresler