Oyunu alacak yada almayı düşünen arkadaşlar varsa şimdilik beklemeleri yararlarına olacaktır.Oyun hakkında ilk incelemeler iyi yönde değil.İnceleme ve puanlamalar tamamlandıktan sonra tekrar bakmakta fayda var.
Kendi görüşüm gameplay videolarına bakınca vasat bir oyundan öteye gitmez.İlk oyunda tutmamıştı bekleyip görelim.
Grafikler konu güzel ama oynanabilirlik ve oyun sistemi kötü geldi bana bence para verilmez.
Hayal kırıklığımı diyosun yani
Oyunda boruların içinden falan geçilebiliyor, yıkım efektleri ise bir BF3 değil. Birkaç yabancı forumda gördüm genel görüş şu şekilde; BF3 motoru ile yapılmış Call of Duty.
Uzun süre FPS oynamıyordum, Moh çok iddaalı gibi geldi bana denemek için önce tabi ki singleplayerini indirdim. Bende beğenmedim. Multiplayer'ı güzelse fikrim değişebilir ama.
MoH serilerini genelde beğenmiyorum, bunu da beğenmeyeceğim zannedersem...
Ben tavsiye ederim. Senaryosu gayet iyi. Multiplayer'daki sistem biraz karışık ama, alıp oynanmaya değer.
Senaryo Baldan Tatlı, Multiplayer da Aşırı derece Zevkli Eğlenceli Seyyar UAV'yi adamlarin kafaya atmak paha biçilemez ^_^
![[Resim: DewiLMatraK-TR.png]](http://g.mohwstats.com/pc/QqrLGhlD/DewiLMatraK-TR.png)
Anlamadım multi oyanamıyacaksam neden alayım ki neyse ''skidrow'' dinlemeye devam

ama frostbite 2 grafik motoru imiş...