Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OYUN AÇILMIYOR NEDEN ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ben warrock u uzun zamandır oynamıyorum fakat bu sabah tekrar yükledim. Warrock simgesine tıklayınca web sitesi açılıyor başka konulara bakarak oradan üye olmam gerektiğini öğrendim ama üye olmama rağmen web sitesi çıkmaya devam ediyor ne yapmalıyım ? Ss.gif şimdiden teşekkürler.. beyfendi
Sıteye gönderince oyna yazıyo ona bas girer.
Başlığın tamamı büyük olunca konuda millete küfür ediyorsun falan sandım.
Zafer dikkat ettimde bu gün atarlı yanıtlar veriyorsun(hem atarlı hem batarlı deme camdan atlarım). O.o
(10-25-2012 01:07 AM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Zafer dikkat ettimde bu gün atarlı yanıtlar veriyorsun(hem atarlı hem batarlı deme camdan atlarım). O.o

Her zamanki halim. Sırf camdan atla diye "hem atarlı hem batarlı" yazasım vardı ama, neyse, az bir şey daha yaşa sen Sad
Suan açık
WRLauncher dosyasını masaüstüne kısa yol olarak at dostum wep sitesiyle uğraşmadan girersin oyuna
(10-25-2012 06:52 PM)serseli94 Yazılan: [ -> ]WRLauncher dosyasını masaüstüne kısa yol olarak at dostum wep sitesiyle uğraşmadan girersin oyuna

wep
wep
wep
wep
wep
wep
wep
Teşekkürler beyfendi kısayolu masaüstüne atınca oldu artık rahatça oynarım heralde victory.gif
Referans Adresler