Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BU sistem BF-Bc2 Yeter mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Link'te benim pc özellikleri

İşletim sistemi vistadan Xp yaptım.

HP Pavilion dv2899et Artist Edition Entertainment Notebook PC (FF450EA) özellikleri

Sabit disk sürücüsü hızı : 5400 rpm
Sabit disk denetleyicisi : SATA Sabit Disk Sürücüsü

Bellek düzeni : (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
Standart bellek : 3072 MB
Video yakalama arabirimi : IEEE 1394 Firewire® Arabirim
Ekran çözünürlüğü : 1280 x 800
Video adaptörü : NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
Video RAM : 128 MB atanan olmak üzere en çok 1407 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği(XP yaptım PC yi Bağdaştırıca da 256 mb yazıyor)
İşlemci türü : Intel® Centrino® işlemci teknolojisi, Intel® Core™ 2 Duo işlemci T8300, 2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB

Hp laptop dv2899et Kaldırır mı en düşük ayarlarda falan.?
Yeter minimum gereksinimlere yetiyor..En düşük özellik genelinde ekran kartın..Ama minimum gereksinimin üstünde...Yeter..
Tamam Sağol alper'cim Big Grin

Orjinal Cd alan varsa bana kargodan yollasın Big Grin
Fulloyun.com'da single istiyosan var ama multi oynamak istiyosan orjinal lazım.. Big Grin

O Makinada oyun oynanır ama kasabilir ve görüntüyü %100 alamazsın ayrıca laptop pek rahat edebileceğini sanmıyorum..
(03-08-2010 11:29 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Yeter minimum gereksinimlere yetiyor..En düşük özellik genelinde ekran kartın..Ama minimum gereksinimin üstünde...Yeter..

Bencede Alper bilir Big Grin
La Low ' da oynuyayım zevk alayım yeter Warrock ' da Full oynamıyorum ki
single playerde bir sey anlamazsın hic zevki olmaz bence - go to orjinal Big Grin Big Grin
Önce sing. deniyelim çalışıyor mu kasıyor mu bakalım sonra orjinal'a yönelelimBig Grin
yeter bu sistem
Referans Adresler