Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teknosa Turuncu Şans
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler şansımı deneyeyim dedim.Nike Milli Takım forması kazandım.Kendi facebookumdan girip aldım fakat yaşım 18 den küçük olduğu için babamın adını soyadını telefon numarasını e mailini yazdım.Ödül gelir mi? Bana hediye gelecekmi yoksa kura gibi bir şey mi olacak.Bir de bu forma için ücret alırlar mı ?
Tüm rozetleri toplayınca sadece çekilişe katılma hakkı kazanıyorsun Smile
(10-24-2012 05:49 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Tüm rozetleri toplayınca sadece çekilişe katılma hakkı kazanıyorsun Smile

Teşekkür ederim cevabın için.Çekilişe katılma hakkını kazandım o zaman.Diyelim ki çekiliş oldu ismim çıktı.Forma için herhangi bir ücret ödeyecekmiyim peki ?
Doğum gününde alınan bir hediyeye ödemiyorsan,bunada ödemezsin adı üstünde hediye.Para ödeyeceksen neden çekiliş olsun git mağazadan al.
(10-24-2012 05:59 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Doğum gününde alınan bir hediyeye ödemiyorsan,bunada ödemezsin adı üstünde hediye.Para ödeyeceksen neden çekiliş olsun git mağazadan al.

Demek istediğim kargo ücreti falan onların hepsini mi karşılıyorlar.
(10-24-2012 06:55 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(10-24-2012 05:59 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Doğum gününde alınan bir hediyeye ödemiyorsan,bunada ödemezsin adı üstünde hediye.Para ödeyeceksen neden çekiliş olsun git mağazadan al.

Demek istediğim kargo ücreti falan onların hepsini mi karşılıyorlar.

Evet
Referans Adresler