Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşin suyu çıktı (Galatasaray 1 Cluj 1)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Galatasaray, Cluj ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Aslan, sadece uzun süre 10 kişi oynayan rakibiyle değil yoğun yağışla ağırlaşan zeminle de mücadele etti. 1 puanlı Cim Bom, kalan 3 maçta 3 ve 4 puanlı rakiplerini geçmek zorunda.

[Resim: f7ch0.jpg]
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/7464...suyu-cikti
Braga manchester'ı kendi evinde yenerse bu iş baya bir zorlaşır. Maça gelirsek o burağın sonlarda kaçırdığı pozisyonda çok sövdüm.
işin suyu cıktıgı yok Harika bir oyun oynadık ama melo gerçekten berbat
o nasıl bir penaltı vurmaktır kuskusuz atsa idi boyle olmıcaktı ama hala sansımız varve hala ciddi bir sansımız var ne kadar zor olsada şansımız -BİZ DEPLASMAN TAKIMIYIZ- bana göre.
Ben demiştim yenilir veya berabere kalır diye.Galatasaray'ın çok iyi oynadığını düşünmüyorum.Sahanın kötü olması nedeniyle hep uzaktan orta açtılar.2-3 pozisyon vardır ancak.Dünyada bir çok stoper varken Gaziantep'ten Dany'yi alıyorsun.Anadolu takımlarında oynayabilir Dany ancak.Sol bekin Hakan Balta'nın alternatifi yok Riera ile oynuyorsun.Hamit zaten bitmiş.Avrupa'da kredisini tüketti.Oynayacak takım bulamadı hemen Türkiye'ye döndü.Selçuk maçta yoktu sanki uzaktan bir şutu var sadece.Melo'yu da gördük.O kadar ısrar ettiniz.Adam parasından indirim yapmak istemedi.Taraftar ve Fatih Terim isteğiyle aldınız transfer dönemi bitmeden.Adam kampları kaçırdı.Eksiği var ilk 11 de oynuyor.Elmander'e üzüldüm daha öncede böyle bir şey başına gelmişti.
Kötü giden biseyler var. Anlamıyorum noldu gsye. Doğru düzgün atak yapamıyoruz.
maçın adamı melo Angry
Sorun çok basit.Takım savunmasını sezon başından beri hiç yapamıyoruz ve buda ani ve hızlı ataklara kalkmamıza engel oluyor press yapıyoruz ama sonuç yok çünkü orta saha ile defans arasında çok boşluk var.Geçen sene taktik belliydi top kaptırıldığı zaman önde iki forvet baskı yapıyor ve bütün oyuncular topun arkasına geçiyordu ama şimdi savunma normal bir atakta 3 e 4 kalıyor sorun bu bence.
(10-24-2012 10:34 AM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Sorun çok basit.Takım savunmasını sezon başından beri hiç yapamıyoruz ve buda ani ve hızlı ataklara kalkmamıza engel oluyor press yapıyoruz ama sonuç yok çünkü orta saha ile defans arasında çok boşluk var.Geçen sene taktik belliydi top kaptırıldığı zaman önde iki forvet baskı yapıyor ve bütün oyuncular topun arkasına geçiyordu ama şimdi savunma normal bir atakta 3 e 4 kalıyor sorun bu bence.

Takım savunması ujfalusi sakatalanınca başladı eger geri dondügünde 2-3 hafta sonra bu şekilde olmaz diye tahmin ediyorum
Abicim bir Beşiktaşlı olarak o maçta tabii ki de Galatasaray'ı tuttum . Fakat oyunun en başından beri özellikle Hamit çalım yapmaya çalışıyor. Fatih Terim kenardan kendini yırttı havadan oynayın diye. Çalım yapıyor top suda kalıyor adamlar alıyo zamanı yiyolar. Her neyse çıkardı zaten. Sonra bi gol yedik kaleci - defans bir suç yok . Çarptı girdi sonuçta.

Kaçırılan penaltı da penaltı olmadığı için ; dedim ki hak yerini bulsun inşallah atamaz dedim . Sonra da zaten tutacağı kalecinin gözünden belliydi Smile Adam tutucam diye geçti kaleye zaten . Ama hakkını vermek lazım çok iyi defans yaptılar. Tahmin ettiğimiz bölüme de bakarsanız ; beraberlikle biteceğini söylemiştim Smile
12 sene önce.
Yine H Grubu.
Yine 3 maç,
ardından 4 maç sonunda sadece 1 puan.
Ve tek ihtimali olanların destanı;
UEFA & Süper Kupa'sı..
Referans Adresler