Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar beni eskiler tanır nerdeyse 1 sene olucak hem forumu hemde oyunu bırakmıştım bir kaç arkadaşla tekrar oynama kararı aldık yeni silahlar falan gelmiş bende meraklandım biraz ve ilginç bir şey gördüm türk serverları eskisi gibi değil hiç oda yok nerdeyse eskiden 200 300 tane oda olurdu dar alanda size soruyorum neden böyle eğer bir şey varsa hiç başlamıycam çünkü.
Çünkü yabancı turk herkes Eurapa serverde zaten girdıgınde anlarsın otomatık oraya atıyor herkesı sw secmeyı elle yapmadıkca
(10-23-2012 11:44 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Çünkü yabancı turk herkes Eurapa serverde zaten girdıgınde anlarsın otomatık oraya atıyor herkesı sw secmeyı elle yapmadıkca
ben girmedim zaten arkadaş indirmiş o söyledi telefondan böyle böyle diye bende bir sorayım dedim. yani türk oyuncular eskisi gibi varmı yoksa oyunu bıraktılar onu merak ediyordum.
(10-23-2012 11:45 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ] (10-23-2012 11:44 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Çünkü yabancı turk herkes Eurapa serverde zaten girdıgınde anlarsın otomatık oraya atıyor herkesı sw secmeyı elle yapmadıkca
ben girmedim zaten arkadaş indirmiş o söyledi telefondan böyle böyle diye bende bir sorayım dedim. yani türk oyuncular eskisi gibi varmı yoksa oyunu bıraktılar onu merak ediyordum.
ben genelde turk swde takılıyorum arkadasının dedıgı gibi 15-20 oda anca var fakat europe swside 100-200 oda var eskısı gibi ne kadarı turk bılemem
(10-23-2012 11:44 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Çünkü yabancı turk herkes Eurapa serverde zaten girdıgınde anlarsın otomatık oraya atıyor herkesı sw secmeyı elle yapmadıkca
Sv secmeyi elle yapman için options tan servere giriş şeklini manuel yapman gerekiyor.
Sırf europe serverında oynadım dıye banlandım boyle bır oyun oynamak için harcadıgım zamana paraya acıyorum

%30 Türk Europa Serverinde.
(10-24-2012 08:58 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]%30 Türk Europa Serverinde.
çoğu türk oyunu bıraktı o zaman neden bıraktılar peki ?