Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yarın Gelicekler Hakkında (24.10.2012)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://www.facebook.com/NexonTurkiye?ref=stream

[Resim: f6z2w.png]

Yarın hepinizin bilidği gibi uzun zamandır beklediğimiz Clan Sistemi geliyor. Yalnız clan sistemi değil bununla birlikte Hallowen Etkinliğide geliyor.

[Resim: f6z3k.png]

[Resim: f6z4d.png]

Hayırlı Olsun şimdiden umarım bizim için en iyisi olur ve öylede oluyor herkez büyük bir heyecanla bekliyor. Kurban Bayramıyla beraber güzel olucak hayırlısı
Apple lansmanına döndü iyice.Herkes biliyor klan sisteminin geleceğini hala daha olaya gizem katma çabasındalar.

Türkiye serverında kaç kişi kalmış bir baksınlar önce.Oyuncular uzun vadede F2P oyunlardan artık kaçıyor.Hatta parayla şartların değiştiği oyunlardanda kaçıyor.(ör:bf3)

Nexon'un satış politikası değişmedikçe istedikleri kadar silah,sistem,map getirsinler bir adım öteye gidemezler.
(10-23-2012 07:47 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Apple lansmanına döndü iyice.Herkes biliyor klan sisteminin geleceğini hala daha olaya gizem katma çabasındalar.

Türkiye serverında kaç kişi kalmış bir baksınlar önce.Oyuncular uzun vadede F2P oyunlardan artık kaçıyor.Hatta parayla şartların değiştiği oyunlardanda kaçıyor.(ör:bf3)

Nexon'un satış politikası değişmedikçe istedikleri kadar silah,sistem,map getirsinler bir adım öteye gidemezler.

Aynen defalarca konu açmaya gerek yok arkadaşlar. Konu kirliliği olmasın Big Grin
kacncı kez paylasılacak klan sistemi? merak içindeim
Ben dalga geçmiştim ama bu harbiden her gün yeni bi clan sistemi konusu açtı...

5-4-3-2-1-KLAN SİSTEMİ YEEHAAAA
Aw50f Gelmeyecek mı ya Ss.gif
Klan sistemi gerçekten bu kadar önemli mi?
arrivederci'ye sonuna kadar katılıyorum.. Katılmamak elde değil yani.
Referans Adresler