Bildiğimiz opk biri 49 lvl'larda diğeri yeni açmış,bu arada forumlara koyduğum tüm videolar tıcket olarak gönderiliyor sanmayınki görüntü olsun diye koyuyorum..!
http://www.xfire.com/video/240c58/
fubys çalıntı char değil mi
bluemann06 mı ne o adamın charı fubsys, kendiside hack bluemann06.Trcompany clanında kendisi ve clan komple hack.
(03-08-2010 10:34 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]fubys çalıntı char değil mi
Evet? Öyleydi galiba bende öyle biliyorum?
beni soğuttular ha bu oyundan az kaldı bırakıcam bu gidişde...
Oyunu bileğinin gücüyle oynayan cesur yürekli dürüst oyuncuları oyundan soğutan, kendilerine haksız menfaat sağlamak için her türlü olumsuzluğu tercih ederek War Rock oyununda ki rekabeti zedeleyen, yaşadıkları kişilik problemlerini oyuna yansıtarak birlik ve beraberlik ruhunu ortadan kaldırmaya çalışan 'sözde' oyuncular aramızda bulunmaktadır.
Her türlü olumsuzluğa karşı güçlü ruh yapısıyla meydan okuyan cesur yürekli oyuncuların karşısında direnme gücü bulunmayan niteliksiz oyuncuların sonu hüsrandır.
Bileği kadar yüreğide mert olan, sabırlı ve dirayetli, hiçbir koşulda metanetini kaybetmeyen yürekli oyuncuların karşısında durabilecek hiçbir güç olamayacaktır.
War Rock, yıllardır her türlü olumsuz sahnenin figuranlığını yapan 'sözde' oyuncuların mağlubiyetine şahitlik etmiştir.
Saygılarımla.
Az önce fubsys ile oynadım.Tam bir noob.
Büyük ihtimal çalıntıdır ,o yüzden bu charı banlatmak ne kadar doğru olur?En azından bir kaç hafta beklenilebilir belki gerçek sahibi charını geri alabilir.