Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlk buluşmada ne yapmalıyım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kesin buluşmuşsunuzdur ama anlatıyım genede abi rahat ol Big Grin İltifat et ama boğma gülmek sana yakışıyor de kesin hoşuna gider.
Mesala dışarda buluşuyosanız bi cafeye gitmiyosanız otururken cebinden çikolata ver mesala tabi bunu biraz ilerleyince yap çok hoşlarına gidiyor benim eski kız arkadaşıma yaptığımda ,arkadaşları bana hep söylüyolardı akif anlatıyo hep yaptıklarını çok hoş diyolardı.
(10-22-2012 02:56 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Dilini iyi kullan.

Tongue
Ya herşey bi kenara da... Ne olur ne olmaz yanına bi tane katlanabilir kürek al...
(10-22-2012 05:36 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Kesin buluşmuşsunuzdur ama anlatıyım genede abi rahat ol Big Grin İltifat et ama boğma gülmek sana yakışıyor de kesin hoşuna gider.
Mesala dışarda buluşuyosanız bi cafeye gitmiyosanız otururken cebinden çikolata ver mesala tabi bunu biraz ilerleyince yap çok hoşlarına gidiyor benim eski kız arkadaşıma yaptığımda ,arkadaşları bana hep söylüyolardı akif anlatıyo hep yaptıklarını çok hoş diyolardı.

çikolata verdinde noldu bilader efes pilsen zengin oldu Big Grin
Buluştuk sıcak çikolata sözüm vardı onu yerine getirdim konuştuk sonra sinemaya gidelimmi dedim olur dedi film saatleri bize uymadıgı için 2 tane sinema dolaştık sonunda çanakkale filminin seansı tuttu ona girdik oglum çok güzel birşey lan aşık olmak kız evlen benimle diyor lise son zaten o bende açık liseyim düğün var la düğün hadiii Big Grin
(10-22-2012 10:40 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Buluştuk sıcak çikolata sözüm vardı onu yerine getirdim konuştuk sonra sinemaya gidelimmi dedim olur dedi film saatleri bize uymadıgı için 2 tane sinema dolaştık sonunda çanakkale filminin seansı tuttu ona girdik oglum çok güzel birşey lan aşık olmak kız evlen benimle diyor lise son zaten o bende açık liseyim düğün var la düğün hadiii Big Grin

sinemamı aklımama fesat fikirler geldi bir anda Big Grin neyse mutlu olmana sevindimSmile
Dostum bak deneyimli bir arkadaşın olarak söylüyorum Big Grin

Çok cool takılacaksın . Gider gitmez sarıl hoop bir öpücük . M.K ' nında dediği gibi dilini iyi kullanacaksın iki anlamda da. Ya çok öv ya hiç övme ortası olmasın. Da 5 gibi bulaşacaksınız ben 11 'de yazıyorum mübarek.
(10-22-2012 10:46 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]
(10-22-2012 10:40 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Buluştuk sıcak çikolata sözüm vardı onu yerine getirdim konuştuk sonra sinemaya gidelimmi dedim olur dedi film saatleri bize uymadıgı için 2 tane sinema dolaştık sonunda çanakkale filminin seansı tuttu ona girdik oglum çok güzel birşey lan aşık olmak kız evlen benimle diyor lise son zaten o bende açık liseyim düğün var la düğün hadiii Big Grin

sinemamı aklımama fesat fikirler geldi bir anda Big Grin neyse mutlu olmana sevindimSmile

Adam işi biliyor Big Grin
(10-22-2012 05:11 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Öv onu gözlerinin saçlarının güzel olduğunu falan söyle.Sevimli gözükmelisin gözüne.Pasif olma.

barış millete akıl verecegini koluna kız tak önce ezme kardeşim benim Big Grin görüyoruz avcun nasır tutmuş Big Grin
oldugun gibi davran,kusura bakma biraz argo olacak ama mal gibi ee ee deyip durma ve kesinlikle susma sürekli konuşmayı unutma hadi hakkında hayırlısı olur inşallah Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler