Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ald3baran apache akrobasi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Güzel.
Ama şarkıBig Grin
O alttaki sesler olmasa daha iyiymiş Big Grin
Kulaklarınızı kapatarak izleyebilirsiniz beyler
Bu adamın multileri niye ban yemiyor O_O
Bunları yapmak için çok uğraşmış olmalısın inanılmaz zoorrrrrrrrrrrrrr Big Grin Big Grin Big Grin Ben apache bilmediğim halde rahatlıkla yapabiliyorum Tongue Tongue
(10-21-2012 07:26 PM)lnvictusTR Yazılan: [ -> ]O alttaki sesler olmasa daha iyiymiş Big Grin
multi demişken arkadaşım yanlış anlamada bu kişi senmisin önceden uzaklaştırılan merakımdan soruyorum
http://forum.warrocktr.com/Uye-Eren-Can
(10-22-2012 01:52 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Bunları yapmak için çok uğraşmış olmalısın inanılmaz zoorrrrrrrrrrrrrr Big Grin Big Grin Big Grin Ben apache bilmediğim halde rahatlıkla yapabiliyorum Tongue Tongue

Benim Amacım Şarkıyı Dinletmekti.Sıkılmayın Diyede O Hareketleri Yaptım.Anladın Mı Beni Siz İkiyüzlülüğünüze devam edin..
(10-22-2012 04:36 PM)aldebaran Yazılan: [ -> ]
(10-22-2012 01:52 AM)riskx Yazılan: [ -> ]Bunları yapmak için çok uğraşmış olmalısın inanılmaz zoorrrrrrrrrrrrrr Big Grin Big Grin Big Grin Ben apache bilmediğim halde rahatlıkla yapabiliyorum Tongue Tongue

Benim Amacım Şarkıyı Dinletmekti.Sıkılmayın Diyede O Hareketleri Yaptım.Anladın Mı Beni Siz İkiyüzlülüğünüze devam edin..

Oha fanteziye bak. Şarkıyı dinletme amacında ama arkadan skype mıdır nedir onun muhabbetleri geliyor. Yalan söylemeyi bari becer be.
Team Speak 3 en geliyor sesler napıyım ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler