Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rido1997 Pvp
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Rido1997 bildiğiniz gibi 2011'de server açma girişiminde bulunmuş fakat başarılı olamamıştı,geçtiğimiz saatlerde Chapter 3 ile sunucuyu açacağını duyurdu ve hiç bir sorun olmadığını sözlerine ekledi.Görünmezlik Cash Dinar premium hiç bir sorun olmadıgını bizzat kendinden duydum sunucu yakında hizmete girecektir.

[Resim: hWsFJ.png]
[Resim: xr0QL.jpg]
[Resim: ARlZg.jpg]
[Resim: xBkXh.jpg]
[Resim: SMCbB.jpg]
[Resim: esFrn.jpg]
Asfdasdasda Big GrinDBig GrinBig Grin: bıde konu açmış
Adam PVP Tanıtımı yaptı ya Sad Ben cevap vermek istemiyorum, başkası el atsın
Komik olan ney ?
(10-20-2012 08:14 PM)ofludur Yazılan: [ -> ]Komik olan ney ?
Vermeyeyim dedim ama hadi neyse :
PVP Warrock OYNAMAK BİLE hukuki suç olarak sayılıyor. Sen bir de konu açıp tanıtım yapmışsın. Komik olan o.
Knight içinde bir aralar aynısını diyorlardı.Buda patlar yakında çoğlar pvp'ler
Nexon tarafından sömürülmeye devam edin,sizin gibiler yapamadıkları şeyleri yapanlara alay etmekle geçer
(10-20-2012 08:14 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-20-2012 08:14 PM)ofludur Yazılan: [ -> ]Komik olan ney ?
Vermeyeyim dedim ama hadi neyse :
PVP Warrock OYNAMAK BİLE hukuki suç olarak sayılıyor. Sen bir de konu açıp tanıtım yapmışsın. Komik olan o.

Üstelik bunu Can abi'nin girdiği forumda paylaşıyor Sad
İyi işte arkadaşlar paylaşmış oldu burda Can görürse el atar bu konuya.
(10-20-2012 08:28 PM)ofludur Yazılan: [ -> ]Nexon tarafından sömürülmeye devam edin,sizin gibiler yapamadıkları şeyleri yapanlara alay etmekle geçer

Abi adamın verdiği cevaba bakın ya. Kafa basmıyor galiba Big Grin
"Orijinalinin bile zar zor dolduğu bir oyunun PVPsini yapmışlar aman allahım çok kıskandım of kıskandım kızardım ettim çok hırs yaptım hemen baltalamayılım of huf hukuki suç aman oynamayın etmeyin ay bi de konu açmış oy aman üfff çok sinirlendim."
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler