Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DotA2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Özden abinin katkılarıyla sınıfça dota2ye başladık diyebilirim. Rahat bi' 8 kişi oynuyor. Katılmak isteyen falan olursa iletişime geçebilir.
Steam ID : nh4mno4
Dota akar 2 yide en yakın zamanda denileceğim.
o ben de oynuyorum ama daha eziğim Big Grin yinede eklerim yarın
Yeşil oyunlar hoşuma gidmiyor.
Böçük möçük zor oluyo bir item + basmak falan SadSad
Kişisel bu tabi.Ss.gif
(10-19-2012 11:40 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Yeşil oyunlar hoşuma gidmiyor.
Böçük möçük zor oluyo bir item + basmak falan SadSad
Kişisel bu tabi.Ss.gif

Artık ne amaçla yazdın bilmiyorum da. DotA'da + basmak falan yok, böcük möcük değil pvp oyun. RTS hakkında bilgin yoksa sırf bana kin duyuyorsun vs. diye boşuna oldukça başarılı bir oyunu kötülemeye çalışma. Senin oynadığın 6-7 yıllık oyunların ulaşamadığı günlük kullanıcı sayısına bu oyun betadayken ulaşıyor.
Böcük möcük Big Grin Dotadan bihaber zihniyete karşıyım abi bir insan nasıl dota hakkında fikir sahibi olmaz Smile
(10-19-2012 11:56 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Böcük möcük Big Grin Dotadan bihaber zihniyete karşıyım abi bir insan nasıl dota hakkında fikir sahibi olmaz Smile

Tipik warrock bağımlıları olmaz. FPSden başka oyun bilgisi yok adamların.
(10-19-2012 11:57 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-19-2012 11:56 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Böcük möcük Big Grin Dotadan bihaber zihniyete karşıyım abi bir insan nasıl dota hakkında fikir sahibi olmaz Smile

Tipik warrock bağımlıları olmaz. FPSden başka oyun bilgisi yok adamların.
Ben unutum kişisel olarak yazdım anladım şimdi tm.Big Grin
Nasıl anlatıyım sana ben kin tutmam sinirim yatıştımı tamamdır.
Müsait olduğumda beraber oynarız.
Steam Nick: Shocarem
(10-20-2012 12:30 AM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Müsait olduğumda beraber oynarız.
Steam Nick: Shocarem

Steamde fantastik bir sebepten dolayı ekleyemiyorum kimseyi. Müsait olduğun zaman sen eklersin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler