Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Style Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam...

Ben ve iki arkadaşım daha bu etkinliğe katılmıştık... Bu gün hesabıma girdiğimde 15 gün premium ak47-tube fast reload gibi itemler gelmişti, yani 3.lük ödülleri...Fakat 7 RandomBox yerine, 7 günlük Famas Tactical gelmiş... Sorunum işe şu ; ödüller sadece bana gelmiş videoda bulunan diğer 2 arkadaşa da tek bir ödül bile yok. Bu konuda ne yapmam gerek ? Can, bu konuyla ilgilenir misin ? Beklemeli miyim yoksa ticket mi atayım ?
Teşekkürler.
Sadece videoyu gönderene ödül var.Big GrinBig Grin
Ne yani yapılacak hiç bir şey yok mu ? Her videodan tek bir kişiye mi ?
(10-19-2012 02:39 PM)osskas Yazılan: [ -> ]Ne yani yapılacak hiç bir şey yok mu ? Her videodan tek bir kişiye mi ?

Hastamızı kaybettik.adamım
E yok artık. Grup ödevi mi bu ? Altına benim ismimi yaz sana 5 tl veriyim ben de ödül alayım.
(10-19-2012 03:44 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]E yok artık. Grup ödevi mi bu ? Altına benim ismimi yaz sana 5 tl veriyim ben de ödül alayım.

Grup ödevi? Tek bir kişinin oyun içi parody'i yapması oldukça zor.Takım çalışmasıyla ortaya güzel bir video çıkartılıyor.Ve bunun ödülü sadece foruma videoyu ekleyene gidiyor.Ben de ödüllerin videoyu yapan kişilere verileceğini sanıyordum, tek bir kişiye olması biraz saçma olmuş bana göre.Zaten oraya ismi yazılanların video içerisinde katkısının olup olmadığı anlaşılabiliyor.Dediğin gibi 5 lira vereyim de adımı yaz falan gibi bir durum olamaz. Sanırım biz başta olayı yanlış anlamışız.Videoyu yapan kişilere ödüller veriliyor sanıyorduk, aksine diğerleri sadece piyon görevindeler, tek bir kişi alıyor ödülü.
Bir sorum daha olacak... Ödül gelmeden 1 gün önce benim pre bitmişti fakat 2 günlük daha 5.slot duruyordu... Sanırım bu yüzden olacak ki, ödül olarak gelen 15 günlük premium 5. slot getirmedi... Bunun hakkında ne yapabilirim ?
Referans Adresler