Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ald3baran ws haribo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Vay promuz yine yükselmiş Smile yükselmelerinin devamını dileriz...
Bir uzay mekiği gibi yükseliyor...
Kusura bakama ama ben heli uçakla ilgilenmiyorum ama fazla inandırıcı gelmedi.
Bir kere tek vuruyorsun.
tab bastıgında ne haribo var neden başka bir şey kimse inanmaz bence ve de saniye 1 de tab basıyorsun haribo 2 kere vurmuş.
Beni ilgilendirmez ama sen gülünç duruma düşersin.
Fraps oyun sonuna kadar açık, sadece kill'lerini koyuyor youtube'a
(10-18-2012 05:46 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Kusura bakama ama ben heli uçakla ilgilenmiyorum ama fazla inandırıcı gelmedi.
Bir kere tek vuruyorsun.
tab bastıgında ne haribo var neden başka bir şey kimse inanmaz bence ve de saniye 1 de tab basıyorsun haribo 2 kere vurmuş.
Beni ilgilendirmez ama sen gülünç duruma düşersin.

Adamı 6 kere Vuruyorum Odadan Cıkıyor Giriyor.Sonra 4 Kere Daha vuruyorum bizim takıma giriyor yalan atacak değilim.
Tüm oyunu alsaydın keşke.Rakibini küçük gören rakibini 1-2 kere vurduğunda videoya çeken kendini pro sanan birisin bence bu senin hakkındaki düşüncem.Her ws yi videoya çekiyorsun(yendiklerini)
(10-18-2012 06:18 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Tüm oyunu alsaydın keşke.Rakibini küçük gören rakibini 1-2 kere vurduğunda videoya çeken kendini pro sanan birisin bence bu senin hakkındaki düşüncem.Her ws yi videoya çekiyorsun(yendiklerini)

yenildiklerini de çekiyor da. Yense de yenilse de, sadece kill'lerini izliyoruz Sad
(10-18-2012 06:18 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Tüm oyunu alsaydın keşke.Rakibini küçük gören rakibini 1-2 kere vurduğunda videoya çeken kendini pro sanan birisin bence bu senin hakkındaki düşüncem.Her ws yi videoya çekiyorsun(yendiklerini)

ADAM YERİNDE DURUYORMU Bİ CIKIYOR Bİ GİRİYOR.BEN 106 FTDEYKEN O 160 FTDE İDİ ÖLE BİLE ALMIŞIM SENİN DEDİNDE LAFA BAK
(10-18-2012 06:20 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

yenildiklerini de çekiyor da. Yense de yenilse de, sadece kill'lerini izliyoruz Sad

ADAM YÜKSEKTEN GELİYOR GÖRÜYON ADAMI PATLATIYORUM AYNI YÜKSEKLİKTEN GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNSENE.İSTERSEN SENİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE İSTEDİĞİN ADAMLA ATAYIM..ANCAK SEN BİR GERİZEKALISIN..
Tamam anladık BGnin ustasıyım diyosun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler