Hadi hayırlısı

(10-17-2012 07:21 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Yıllardır beklenen an,çok yakında!
o kadar ümitlenmeyen kaç defa bu olayları gorduk
Artık bi değeri kalmadı , oyunda kac tane server var ama sadece europa_2 yarıya kadar doluyor? Onunda 25% powerlvl yapanlardan olusuyor , %25'i kendi aralarında kilitli odalarda funwar yapanlardan olusuyor ve o %50'nin yarısıda normal public oynayanlar + ezik hackerlardan olusuyor...Bu saatten sonra bi anlamadı kalmadı gercekten acıyorum valla 1-2 günden beri fazla girmiyodum halim yok diye bugün girip oynayalım dedik ilk 2 oyunda direk opkcilar cıktı oyunun içine ettiler bende alt + F4 cektim...Anlamıyorum bu hackschield hiç mi işe yaramıyor bunun görevi galiba sadece hack saptadıgı seyleri kaydetmek ay sonundada topluca bannlamak herkesi ama adamlar yine geliyor yani bi cözüm bulunamıyor bu duruma.
Clan sisteminden önce şu odadan atma olayları halledilse daha iyi olur.Presizler adam atamaz diye şey mi olur pek hacke rastlamıyorum ama gelen hacki de atamıyoruz.Ve clan sistemi gelirse adam gelir eskisi gibi olmaz ama illaki artış olur.
Oyuncuları çok soğuttular çoookkk.
o kadar adam kazandırdık şu oyuna fakat kaybettirenlerin sayısını birtürlü geçemedik.
Bu işin sonu pek hayırlı değil bence , tek umut var benim gözümde oda ;
tekrar türk server ına dönmemız ve ucuzlaması + lag ın halledilmesi.
Bir ara lagı tamamen kaldırmıslardı ama tekrar olmaya başladı . hack leri hiç saymıyorum bile .
zaten oyuna giremıyoruz şuanda , bunu söylemeye gerek bile yokkk.
bu kadar para + zaman + emek = Fosssssss ( karşılığı)