Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Suriyeli mültecilere 400 milyon lira kaynak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Memleket eyiye gidiyi

Ulan Afyonda şehit olan 25 askere doğal afet nedeniyle öldükleri gerekçe gösterilerek her şehit olan askerin ailesine 3 bin tl tazminat ödendi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Suriyeli mülteciler için şu ana kadar
bütçeden 400 milyon lira kaynak aktardıklarını, fakat belediyelerin ve devletin genel harcamalarının muhtemelen bundan fazla olduğunu söyledi.

http://www.bloomberght.com/haberler/habe...l-aktardik
Benzinle memleketi eyiye getirip sonra o bizden hüplettikleri paraları suriye çapulcularına veriyorlar. 2023e gerek yok. 2 seneye kalmaz Suriyeli mültecilere verirler ülkeyi.
Tabi harcama yapıcaklar tabi.Onda sonra devlet bütçesi boşalsın benzi zam ona zam buna zam
Ne olsa para geri dönüyor.Git devletten yardım iste bakalım neder senin sağlık güvencen var olmaz derler .

[Resim: bjgb9.gif]

[Resim: very_angry_gif.gif]

[Resim: 7338.gif]
Suriye'li mülteciden bana ne arkadaş? Devlet kendi insanına bakmazken, benim paramla millete bakıyor.
(10-16-2012 03:37 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Suriye'li mülteciden bana ne arkadaş? Devlet kendi insanına bakmazken, benim paramla millete bakıyor.

Öyle deme kardeş IMF'ye borç veriyoruz
Bir kez daha şunu anladım bu ülkede iyi birşey yapsan yaranamazsın onuda geçtim bişey yapma senden kötüsü yok ama sürekli kötüye alıştır milleti senden iyiside yok.
Ulan o 400 ü Suriyelilere vereceğine kendi halkımıza kullansan n'olur be.Yok benzin yok doğalgaz sömürün halkı ancak.
devlet eyiye gidiii
Senelerdir kaçak elektriği ödeyen bir millete az bunlar Smile
Referans Adresler