Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Milli takımda Büyük Şok !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kalede Volkan Solda Caner,Ömer Toprak , Semih , Gökhan Gönül
Orta sahada Solda Olcan . Selçuk Nuri sağda Hamit

Forvet Arkası Arda ve Forvet Umut bu takım bence çıkıcak en iyi 11 olur normal şartlarda Atletico Madridde oynamyan emrenin kadroda ne işi var.
(10-15-2012 06:25 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Kalede Volkan Solda Caner,Ömer Toprak , Semih , Gökhan Gönül
Orta sahada Solda Olcan . Selçuk Nuri sağda Hamit

Forvet Arkası Arda ve Forvet Umut bu takım bence çıkıcak en iyi 11 olur normal şartlarda Atletico Madridde oynamyan emrenin kadroda ne işi var.

Olcan hariç katılıyorum. Zaten yerli forvet kıtlığı çekiyoruz. Aralarında yine en iyisi Umut'tur.
Yazık oldu belki bir ümit diyeceğimde oynayacak adam kim varki?
Kardeşim bizim futbolcularımız yeterki avrupada oynasın hemen milli takıma alınıyor yedek dursada sorun değil sadece avrupada oynasın yeter

Örnek Verim.
--Emre Belözoğlu A.madrid 'de Yedek Ve milli takım kaptanı hangi milli takımda gördüm ben böyle bir sacmalık?
(10-15-2012 06:12 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(10-15-2012 06:11 PM)Aux Yazılan: [ -> ]Aralarından bazıları isim vermiyorum halısahada maç yapsak oyuncu eksik olsa çağırmam . Onlar yerine ne bileyim bir Olcay veya bir Burak Kaplan rahat oynar diye düşünüyorum

Burak Kaplan Beşiktaş'ta düzgün oynayamıyor.Olcay'da iyi bir yedek olabilir.Hatta sağ kanatta ilk 11 bile olur.Olcay çok fena koşuyor yorulmadan.

Burak Kaplan'ı Beşiktaş'ta oynatmayanlara seslen kanka . Şahsen çoğu futbolcudan iyidir. Sanırsam U-19 da oynuyor . bi aralar kaptandı da
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler