Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock hakkında 2 soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar beyler kafama takılan 2 soru var.

1) Mesela dün 9 tane hard zombi attık 2 kişi hepsinde en az 18'e geldik ne yazık ki bitirmek nasip olmadı Tongue geçenlerde duymuştum sürekli zombi yapmak powerlevele giriyormuş doğru mu ? İleride sorun çıkartmasın ?

2) Duvar bugundan ban var mı ? Kimisi var diyor kimisi yok diyor kesin bir cevap alabilir miyim ?

Teşekkürler
1-Hayır
2-Evet
(10-15-2012 02:11 PM)M.K Yazılan: [ -> ]1-Hayır
2-Evet

Teşekkürler kilitlenebilir beyfendi
1. soruya gelirsek zombiden power falan olmaz herhalde gmler görüyordur kimin zombi odasında ne kadar süre geçirdiğini falan.
2. soruya gelirsek bilerek duvar bugı yaparsan tabi ki banlanırsın ama diyelim sniper olursun erketeye yatarsın takım arkadaşın seni izlerken onda bug olarak görünebilir ondan birşey olmaz diye düşünüyorum.
Zombi olayını sanki Can'dan duymuştum öyle hatırlıyorum o yüzden kafama takıldı
Duvar bugundan ban yok. Açıklaması yapıldı. "O KADAR ÇOK KİŞİ YAPIYOR Kİ BANLARSAK OYUNCU KALMAZ, HANGİ BİRİNİ BANLAYACAKSIN"
ikisinden de bir şey olmaz ama zombide takımında hile kullanan biri varsa sen de banlanıyorsun galiba
Duvar bugundan ban yok ama karşıyım şahsen. Adamın geldiğini görüp tarıyosun ne anlamı kaldı savaşmanın ?
(10-15-2012 02:12 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]
(10-15-2012 02:11 PM)M.K Yazılan: [ -> ]1-Hayır
2-Evet

Teşekkürler kilitlenebilir beyfendi

Rica ederim Smile
Referans Adresler