Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Coğrafya Ödevim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba...

Bir kaç kişinin yıllık ödevleriyle ilgili buradan yardım istediklerini görmüştüm, bende istediğim konuyu bulamayınca belki buradakiler yardımcı olur diye düşündüm... Neyse, ben 11. sınıfa gidiyorum ve ödevim şu : Türkiye'de ekonominin sektörel dağılımı ile ilgili slayt gösterisi... Google'dan araştırdım fakat slayt gösterisi bir türlü bulamadım.. Sad M.Office falan da yok kendim hazırlayamıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. beyfendi
M.Office indir internetten ?
İndirmeyi deniyorum fakat hepsi ücretli... Bir tane buldum onu da indirmeye çalışıyorum fakat 30-40 Kb/san. ı geçmiyor. Sad
Senin için slayt mı yapalım yani ? Big Grin Kusura bakma kardeşim ama biraz saçmalamışsın git office CD'si al Smile
Kardesim yakında yemek tarifleride istiyceksiniz ödev forumları var .Oraya git millet yorulmak istemiyor hiç bilmiyorsan resimleri bul point üstüne yazı yaz movie makerda birleştir.Bunuda mı yapamıyon.Ss.gif
burdan yardın edemeyizgoogle.gif sor
Konuyu Warrock dışındaki herşey bölümüne açtım... İster yemek tarifi isterim ister başka birşey. Neyse , yaptım ödevi gereksiz yorum yapanlara da , yardım edenlere de teşekkürler.
(10-14-2012 06:04 PM)osskas Yazılan: [ -> ]Konuyu Warrock dışındaki herşey bölümüne açtım... İster yemek tarifi isterim ister başka birşey. Neyse , yaptım ödevi gereksiz yorum yapanlara da , yardım edenlere de teşekkürler.

arkadaş çok gereksiz adam doldu forum
http://egitek.meb.gov.tr/aok/aok_kitapla...ya_5/4.pdf bunu buldum ama işine yararmı at belleğe götür eğer buysa.
(10-14-2012 06:13 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(10-14-2012 06:04 PM)osskas Yazılan: [ -> ]Konuyu Warrock dışındaki herşey bölümüne açtım... İster yemek tarifi isterim ister başka birşey. Neyse , yaptım ödevi gereksiz yorum yapanlara da , yardım edenlere de teşekkürler.

arkadaş çok gereksiz adam doldu forum

DOST
Referans Adresler