Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Görüşmek üzereee
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle bayağıdır giremiyorum, haber veremedim onun için özür diliyorum. Oyunda 6 yıllık geçmişim var falan filan olaylarına girmicem bilen arkadaşlar biliyor zaten. Foruma moderator adayı olduğum zaman bi anlık hevesten dolayı olmamıştım. Gerçekten foruma yararlı olabileceğimi düşünüyodum. Zaten 3-4 sene önce WarrockTURK popülerken orda da süpermodluk yapmıştım uzun süre, neyse. İlk mod olduğum zaman 1-2 haftalık süreçte yararlı da olduğum düşünüyorum fakat devamı gelmedi. Bunun nedeni bu yılki ygs/lys olayı. Geçen seneki hüsrandan sonra bu yıl ilk 10bin gibi bir hedefim mevcut, beklenti büyük, baskı fena Big Grin

Neyse çok vaktinizi almak istemiyorum sonuç olarak bu sene daha giremicem foruma. Yönetici arkadaşlar yetkilerimi alırlar, onlara da teşekkür ediyorum zamanında beni seçtikleri için : P

Seneye burda olur muyum bilmiyorum. Warrock bırakılmaz diye saçma bir gerçek mevcut bildiğiniz üzere. Eski insanlar burda olursa ben de olurum gibi. Sonuçta 6 yıl kolay değil. flag zamanında da MVP - ANT ortak Ts'si zamanında da o güzel OPS dönemlerinde de bu oyunu iliklerime kadar hissettim. Girmediğim bi Mvp ve Vip kaldı şu oyunda Mvp'li arkadaşları biliyorum zaten sadece Vip diyelim Smile

Son olarak da bu forumu diğer forumlar gibi Adminlerin modların konu açtığı ve sadece kendi aralarında yorum yaptıkları bi foruma çevirmediğiniz için çok teşekkürler Smile Sağ tarafa bi bakıyosunuz yorum yapanlara hep renkli nick falan olmuyor yani.

Neyse seneye görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakın.

NOT: Forumu bıraktım diyip 2 gün sonra gelenlerden değilim -.- + Forumu bırakıyorum diye konu başlığı koymamak için çok uğraştım Sad

Gerçekten duygulandım ben ya bu yazıyı yazarken Big Grin Tekrar kendinize çok çok çok iyi bakın, FORUM KURALLARIna uyun Big Grin Son olarak +3 rep isteyen konuya mesaj yazsın falan diyomuşum asdjashkdhjsd. Neyse gittim artık.
Kendine iyi bak reelde başarılar Smile
Hayatında başarılar.İlk 10.000 hedefini gerçekleştirirsin umarım.Allaha emanet ol.
Umut faceden görüşürüz arada girersen.Bende gircem ygs'ye hakkında hayırlısı olsun
(10-14-2012 07:23 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Umut faceden görüşürüz arada girersen.Bende gircem ygs'ye hakkında hayırlısı olsun

Görüşürüz tabi dostum burdaki kimseyi unutmaya niyetim yok Smile Face'e giriyorum. Sağol bu arada başarılar sana da konuşuruz sınav hakkında Smile
Bak bırakmazsan bamlarım -_-
(10-14-2012 10:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bak bırakmazsan bamlarım -_-

Sinan Style diyosun. Herkes sen mi la Big Grin
(10-14-2012 10:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bak bırakmazsan bamlarım -_-

Tehdit Sad Forumdan Kovma :/
KİB AEO
bu zamana kadar ki yardımların için teşekkür ederiz Umut geri döneceğin zaman haberimiz olsun Smile Normal hayatında başarılarr
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler