Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FX 4100
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha once defalarca konu açtıydım can abiye de öm attım forumlardan iletirmi diye ne cavap var ne bişey yani bu işlemciye sahip olan adam bu oyunu oynamıyacakmı bf3 crysis2 nfs run gibi ağır oyunları oynarken bu oyunu oynayamıyorum oynarken adam rezil oluyor pentium da bu kadar kasmıyordu. Bu mesaj öbür tarafa gitmiyormu? obur arkadaşta bu durumdan şikayetçi. Buna bi çozum getirebilirse NEXON ne iyi olur. AngryAngryAngry

Konunun kaldırılmassa mutlu olurum.
Nexonun değil AMDnin yapacağı iş.
(10-13-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Nexonun değil AMDnin yapacağı iş.

Nexonun oyun motorunu yenilemesi lazım AMD Zaten yeni nesil bir işlemci Wink
(10-13-2012 11:52 PM)franzkafka1 Yazılan: [ -> ]
(10-13-2012 11:49 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Nexonun değil AMDnin yapacağı iş.

Nexonun oyun motorunu yenilemesi lazım AMD Zaten yeni nesil bir işlemci Wink

AMDlerin tamamı aynı oyun motorlarını desteklemiyor. Nexonun da Sırf FX 4100 için oyun motorunu değiştirmesi imkansız gibi bir şey. Oyun motoru öyle 10mb lik patchle değişmiyor.
Smile i5 akar...
Bende de 6100 var ama nafile.. Yapacak bir şey yok Smile
Nexon'un bu konuda birşey yapacağını sanmam kaldıki burdan yazmanın hiç bir önemi yok
Eğer eski tabanlı motoru eski oyunlarda kasacak olsaydı CS de yerle bir olması lazım GTA III da yerle bir olması lazımdı. Peki neden tek bu oyunda oluyor? Angry
Hala intel diyor diye gülenler var Big Grin
Toplamda yalnızca 1 model. WarRock'un dandik oyun motorunu desteklemiyor diye Inteli üstün sananı var Smile
Boğaçhan'ın da paylaştığı o fiyatlarla ilgili ve performansla ilgili olan kısım işlerine gelmediği için unutulmuş bakıyorum. Benzinin 5 TL olması çok koyuyor da, 22% fazladan performans için 300%ün üstünde para vermek normal sanırım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler