Bu sene YGS ve LYS sınavım var.Şu an için yeterince çalışmıyorum , başlamadım fakat bu pazartesiden itibaren tamamen derslere yöneleceğim.Aklımı karıştıran şöyle bir durum var War Rock 'ı acaba Pc'mde yüklü bırakıp sadece C.tesi , Pazarlarımı girsem yoksa Silip Özel gün , Tatil ve bayramlardamı yükleyip ara versem diye düşünüyorum.Birçok yorum şu yönde olur en iyi kendini sen bilirsin diyeceksiniz fakat "siz" olsanız ne yapardınız 'ı soruyorum.Sınavlara giren abilerime , kardeşlerime sormak istiyorum yorumlarınızı alalım
Dipnot : Birde Parabol , Polinom , 2.Dereceden Denklemlerden sorunlarım var bunları nasıl iyi bir şekilde anlayabilirim , anlatabilcek biri varmı (Skype üzerinden) veya nasıl olur ?
Cumartesi , Pazar oyna bence bende öyle yapıyorum öteki günler ama sırf ders calısıyorum.
Kendini kontrol edebiliyorsan hafta içi oynamam dersen kalsın ama bana soracak olursan sil gitsin kafan rahat olur.
bence kendine eziyet etme kafann illaki orda kalıcak hiç oynama sınava kadar zor biliyorum ama geleceğin söz konusu

Sil komple özel gün falan boşver sanki devlet kurtarıyorsun

1 yıl azmet çalış sonrası zaten rahat

ben geçen sene girdim ve kazandım oyna bence full ders çalışcaksın diye bir şey yok zaten yapamassın da hafta sonu 1-2 saat kafanı dinlendir ayrıca geç kalmışsın çalışmaya işin zor

parabol konusuna falan gelirsen internette anlatan adamlar var ekolhoca gibi ama bi tane konu anlatımlı kitap ve bol soru daha rahat olur senın ıcın
Kendini sınava verebilmen için oyunu kafandan atman gerekir. Haftasonları girersen oyun kafanın bir köşesinde kalır sürekli oynamak istersin. Ben sil derim. 11. sınıfım ben sildim.
Anlamadığın konuları Ekol hoca dan izşeyebilirsin ayrıca pc yi kaldır tamamen sınava odaklan bu sene senin hayatının kalan kısmını değiştirecek olan sene.
Klavyeyi sök bence sadece ekran klavyesi kullan internette işin oldumu kullanırsın sana tavsiyem oyunu sil klavyeyi kaldır biraz saçma ama dene