Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FAMAS mı MP7A1 mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Medic oynuyorsan mp7a1 tabikide.Bunlar karşılaştırılamazki.
ikiside çok iyi silah ama bençe bu ikisini karşılaştıramassın.futbolda forvetle defansı karşılaştırmal gibi olur.sadeçe famas alıçaksan alma.ama desteklıyiçi sılahların varsa m60-adrenalın-flash-g36 kesınlıkle famas derimARTİST
Mp7a1 sağlam silahtır.

Ayrıca famas uzak mesafeden seker... Hele ki oyunu stratejik oynuyorsan famas alma derim.
Eğer ki PC'in kasmıyor ve oyunda biraz deneyimliysen mp7a1 ilk tercihin olsun.
Bence Famas.
ne oynadığına bağlı. hangisini daha iyi oynuyorsan onun silahını al ... şimdi elma mı armut mu gibi bir soru olmuş böyle sorunca Big Grin
Mp7a1 yanına 2.slot da mp5k ve medic box yeter li ama famas ve mp5k olursa yetersiz olur yanına bir 5.slot daha silah olması gerekir..

MP7A1
Saolun . MP7A1 şimdilik önde benim için . Pc kasması nasıl yani . Mp7a1 çok mu kasar ?
(03-08-2010 09:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Saolun . MP7A1 şimdilik önde benim için . Pc kasması nasıl yani . Mp7a1 çok mu kasar ?

Famas'ın mermisi mp7a1'e göre daha hızlı. O bakımdan donsa bile yakın temasta adamı indirirsin.
famas
(03-08-2010 09:07 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(03-08-2010 09:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Saolun . MP7A1 şimdilik önde benim için . Pc kasması nasıl yani . Mp7a1 çok mu kasar ?

Famas'ın mermisi mp7a1'e göre daha hızlı. O bakımdan donsa bile yakın temasta adamı indirirsin.

Teşekkür ederim . Saten şuanda famas kullanıyorum . Tek sorun mermisi .
Pc de hiç kasmıyor . Saol yardımcı olduğun için . Su an mp7a1 %80 lik bi durudma önde inşallah pişman olmam . Daha 9 gün var premium bitmesine . 9 gün içinsde yorumlarlar karar vereceğim .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler