Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sokakta Oynamayı Neden Bıraktık?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Geçmişten günümüze futbol oyunu Smile

Kol bozuk ... Big Grin

Lan ne oynardık Winning Eleven 9.Ne günlerdi ya sokaktan içeri adım atmazdık evde ne yapıcaz diye şimdi boşluk bulsak eve koşuyoruz
Yoo biz hala devam ediyoruz haftada 5 gün Big Grin
(10-10-2012 08:57 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Kol bozuk ... Big Grin

Lan ne oynardık Winning Eleven 9.Ne günlerdi ya sokaktan içeri adım atmazdık evde ne yapıcaz diye şimdi boşluk bulsak eve koşuyoruz
He laaa.Tongue
Ne günlerdi köpek gibi top koşturuduk.adamım
orjinal fifa 2001 var bende ps1 için psn ekleyın ps3 de kapışalımBig Grin
ben Hagi idim Smile
Su şişesinin içine kum-su koyup teneffüslerde maç yapmak için derste kadro kurduğumuz günleri unutamam. Çok iyi oynardım , hala da iyi oynarım ARTİST 7 Nurmara benimdir beyler Smile
biz hala oynuyoz çokta büyük sayılmayız fakat tahminmce son nesiliz dısarıda top oynayabilecek çünkü her yere bına kuruluyor ve hiç birinde top sahası yok ve insanların boş zamanları kalmıyor artık biz 4. sınıftayken daha boyama yaparken artık herkes 4. sınıfta dershaneye yazılmaya başlıyor.Biraz eğitimden biraz da çarpık kentleşmeden bıraktık...
Güzeldi zamanında. Defanstan top geçmezdi ama adam geçerdi Sad

Aslında günümüzde iyi be abi. Arkadaşlarınla toplanıyorsun evde, açıyorsun PES'i, bir tarafta cipsler bir tarafta biralar, diğer tarafta sözde bozuk kollar Smile
(10-10-2012 10:39 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Güzeldi zamanında. Defanstan top geçmezdi ama adam geçerdi Sad

Aslında günümüzde iyi be abi. Arkadaşlarınla toplanıyorsun evde, açıyorsun PES'i, bir tarafta cipsler bir tarafta biralar, diğer tarafta sözde bozuk kollar Smile

Sokakta direğin üstünden mi geçti yanından mı geçti gol mü değil mi tartışmasının büyüyüp kavgaya dönüşmesini hiç birşeye değişmem Big Grin ne günlerdi ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler