Ondada bizi suçladınız ya helal olsun canım benim

Altında yazıyordu değil mi ilk denemenizde famas gelir diye ya da dur bakayım 900 cash verin famas gelsin falan yahu ben mi göremiyorum yazıyor mu arkadaşlar ? Çevirisini ben yaptım ama galiba benim okuyamadığım şeyleri okuyanlar var yazıyor da göremiyorum galiba garantisi var yani ? Biri çıkıp Can 900 cash'imi ver beni kandırdın falan diyecek yakında =D
(10-10-2012 08:28 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Ondada bizi suçladınız ya helal olsun canım benim
Altında yazıyordu değil mi ilk denemenizde famas gelir diye ya da dur bakayım 900 cash verin famas gelsin falan yahu ben mi göremiyorum yazıyor mu arkadaşlar ? Çevirisini ben yaptım ama galiba benim okuyamadığım şeyleri okuyanlar var yazıyor da göremiyorum galiba garantisi var yani ? Biri çıkıp Can 900 cash'imi ver beni kandırdın falan diyecek yakında =D
nexon sucladıgm yok sadce 1 anlk ofke kbkmayın
(10-10-2012 07:50 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Hemen yollatıyoruz bi' famas sakin ol şampuan
az kaldı post kasmaktan rutbe atlayacksn Sampiyon(arkadslarn la hadi gt sen saklanbc flan oyna )
vardır bi hayır umut kesme..

La o değil de, konuların 80%inde önce millet "yeter artık can" "bilmemne can" "şöyle can" "böyle can"
Sonra NXBoomer gelip bir yorum atıyor.
"Tabi sen de emir kulusun" "Sen değil nexon suçlu" "yeter artık nexon" "bilmemne nexon" "şöyle nexon" "böyle nexon"
Bkz.: Darwin'in evrim teorisi.
(10-11-2012 03:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]La o değil de, konuların 80%inde önce millet "yeter artık can" "bilmemne can" "şöyle can" "böyle can"
Sonra NXBoomer gelip bir yorum atıyor.
"Tabi sen de emir kulusun" "Sen değil nexon suçlu" "yeter artık nexon" "bilmemne nexon" "şöyle nexon" "böyle nexon"
Bkz.: Darwin'in evrim teorisi.
Ben Yeter artık gibi bir konu acmadım sadece oyundan sogudumuu soledim Sazan gibi atlama her yere .