Oto medic dir bir nevi hack
Hacker zaten ucuyor felanda oto medıc basanı gördümde karşı takımdayım ben bana basıyor kendi takımına basıyor 8 v 1 kaldım adam yatırmadı beni ilginç geldi açıkcası.
Evet yeni hack bende dün gördüm hem kendine hem takım arkadaslarına durmadan medic basıyor.
Yeni değil o. Takımındakilere med basan hack 2 yıl önce de vardı. Arada bir gidiyor geliyor öyle.
(10-09-2012 07:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yeni değil o. Takımındakilere med basan hack 2 yıl önce de vardı. Arada bir gidiyor geliyor öyle.
Rakiptim bana medic basıyor ayrıca öldüğü zamanda medic ile ammo basıyor adamlara bu hack daha önceden yoktu sanırsam yeni galiba.
Yeni değil en az 2-3 yıl öncesinden vardı. Şaşırmıyorum artık Nexon ne yapsın abi ? Adamlar sırf oturup nasıl hack yaparım diye uğraşıyor.
(10-09-2012 07:57 PM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ] (10-09-2012 07:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Yeni değil o. Takımındakilere med basan hack 2 yıl önce de vardı. Arada bir gidiyor geliyor öyle.
Rakiptim bana medic basıyor ayrıca öldüğü zamanda medic ile ammo basıyor adamlara bu hack daha önceden yoktu sanırsam yeni galiba.
var var. Ölene kadar kullanmıyorlar genelde, atılmamak için de bunu açıyorlar ölünce. Hani size de faydam var atmayın beni tarzı.
Ohoo 1. nesil hacklarda da vardı bu.

Dünyada 30.000 kişinin oynadığı bir oyuna neden hack yapmak için uğraşıyorlar ben buna bir mantık bulamıyorum