Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: llnewaresll Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkdaşlar sizde bildiğiniz gibi hesabım 1 ay ban yedi ama açılmadı nasıl bir saçmalıksa artık onca tıkcet attım gelen cevaplar

[Resim: dqk77.png]

[Resim: dqk6l.png]

Ve dün attığım tıcket bugün cevabı geldi

[Resim: dshyz.png]

Sabırlı olun diyor 1 ay olmamıştır diyor verdğin tıcket cevaplarına bak önce nexon sonra 1 ay olmamıştır de 1 ay 2 gün geçti hangi zamandasanız söyleyin bizde o zamana göre hareket edelim. Ayıp deiyilmi ya böyle saçma sapan cevaplar veriyosunuz daha ben gibi çok kişi varmış bunuda yeni öğrendim beni takmadığın gibi can abi başklarınıda takmıyomuşsun helal olsun sana saygım sonsuzdur ama buraya kadarda yeter bitti
NXEagleEye'a tepkini bu forumdan göster. Göster hani ona lafım yok da, görmez yani. Haberin olsun.
Helal olsun nexon ve can abi tebrik ederim siizi başklaraı game boosterdan ban yiynce 1 ay bende bu programdan ban yiyince sınırsız helal olsun size victory.gif

aynı içerik ile yayında olan forumlardan görüntü alıp, burada yayınlamak yasaktır.
Çaktırmadan güzel reklam yapmışsın
(10-08-2012 10:16 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Çaktırmadan güzel reklam yapmışsın

Big Grin bile bille yapmadım k.b'yın zafer gerçekten şimdi bana yapılan hakzızlık deyil mi ya onlar kullanyor 1 ay ban yiyiolar ben kullanıyom sınırsız benim farkım ne anlamadım Smile
[Resim: dspgm.png] Okuyun ne demiş can bey onu suçlamıyorum nexonu suçluyorum
Biraz konu dışı olacak ama "My account tomorrow açılıcak?" ne abi ya Big Grin
bende kullanıyorum ve sadece gereksiz programların işlemini durdurup bilgisayarın daha sağlılı çalışmasını sağlıyor ben bunda ban sebebi veya sakınca görmüyorum tam bir saçmalık haklısın Cenk.
Tamam arkadaşlar sorun çözüldü açılmayacakmış hayırlısı
Bilgi için Teşekkür ederim can abi bana biraz olsada zaman değerin için attığım mesaja cevap verdiğin için teşekkür ederim Can Abi victory.gif

[Resim: dtlv6.png]
Referans Adresler