Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kuarejma affeldi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kulüp binasında bugün Teknik direktör Samet Aybaba, Başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi'nden Tamer Kıran'ın yaptığı toplantıda; Quaresma konusu yeniden ele alındı ve milli takım arasındaki kampta Quaresma'nın da olması geriktiği kararı alındı.

Portekizli oyuncu bugün gittiği ülkesinden geri çağrılacak ve Antalya'da çarşamba günü başlayacak kampa davet edilecek.

DHA

[Resim: a-400-293_7220678455072c8779a47d.jpg]

Kaynak; Acunn.com - DHA
kuarejma affeldi ? Big Grin zaten gerekliydi.Adam maç yapmadan para kazanıyordu.
Kuarejma ? Quaresma ?
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
(10-08-2012 04:06 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi

Adamın teki yanlışlıkla pilanlıyorsunuz yazmıştı biri gelipte senin gibi
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
artık senin yüzünden konu açarken yanlış bişi yazcam diye tırsıyorum Big Grin
(10-08-2012 04:43 PM)Echo One One Yazılan: [ -> ]
(10-08-2012 04:06 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi
affeldi

Adamın teki yanlışlıkla pilanlıyorsunuz yazmıştı biri gelipte senin gibi
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
pilanliyorsun
artık senin yüzünden konu açarken yanlış bişi yazcam diye tırsıyorum Big Grin

o çoğu forumda modadır Big Grin Bir şey yanlış yazıldı mı bunu yaparız biz Big Grin
Quaresma: "Bana bu konu hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Ben Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istiyorum. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum ve kulübün beni aramasını bekliyorum." dedi.
3-0 dan sonra iyi bir karar oldu
(10-08-2012 05:29 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Quaresma: "Bana bu konu hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Ben Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istiyorum. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum ve kulübün beni aramasını bekliyorum." dedi.

kaynagını yollsana.
Zaten oturduğu yerden 3.750 milyon euro kazanıyordu galiba oynasa 4 milyon euro olur maç başılarla falan ama maçı çevirme özelliği yeter be abi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler