(10-08-2012 12:30 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]Su forumda cok bos insan war bos konusan (z.u)
Tabi insanın gücüne gidince... Yarası olan gocunuyor n'abıcan

Neyse sen gökkuşaklı AW50F'inle oyna. Çiçekli FAMAS gelince bana öm atarsın forumdan
Klavye artistligi yapma burda millete herkez biliyor cok bilmislik yapip cok konustugunu seninin adresimi vereyim gel gelebilirsen Antalya kumluca temelegtim mahallesi uysal apt kat 1 Su forumda cok bos konusan sensin bunu herkez biliyor
edepli edebinden susar edepsizde ben susturdum sanar senin her lafa bi muhattabin war milleti cok elestiriyorsun burdaki kimseyi senin elestirme hakkin yok.
Adam olanla daima dostlugum wardir
adam takliti yapan bana uzak olsun
Oha adam adres verdi beyler

Edit : Canım benim "burdaki kimseyi senin elestirme hakkin yok." demişsin de. Eleştirme hakkım gayet de var. Ne istersem söylerim.
Essek ne anlar hosafdan neyse kocum senin tavirlarini yasina veriyorum baskada soze gerek yok burda kendini kime gosteriyorsan artik beyler filan
(10-08-2012 04:42 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]Essek ne anlar hosafdan neyse kocum senin tavirlarini yasina veriyorum baskada soze gerek yok burda kendini kime gosteriyorsan artik beyler filan
Abi yaşıma verme abi

ben ettim sen etme

Adresini ver geleyim abi gül alayım sana abi güllü famas alayım abi aw50f ni boyayayım abi

Essek ne anlar hosafdan biz bosa konusuyoruz
(10-08-2012 05:20 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]Essek ne anlar hosafdan biz bosa konusuyoruz
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Lafın alakasız. Baktın muhabbet lehine gitmiyor. yok edepli edebinden susarmış yok bilmemne, yuvarlak laflarla kaçma. Ya adam akıllı tartılacak bir cevap yaz ya da kuyruk acını kendi kendine geçir beni uğraştırma. Tripli tripli cevaplar yazıyorsun yok yaş falan, foruma yaşını yazmayacak kadar çekiniyorsun. En azından ben ne olduğumu biliyorum. Koçumlu falan konuşma boşuna. Otur evine AW50F oyna sen.
(10-08-2012 12:30 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]Su forumda cok bos insan war bos konusan (z.u)
z.u = Zafer

Z.U = Zafer :O:O

sanki anlamadı adam.
Tamam la ben de anladım onun ben olduğumu. Dedikodumu ne yapıyonuz