Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTA Istanbul 2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: sldr3.jpg]

WTA CHAMPIONSHIPS 2012

Bu yıl 4.9 milyon dolar para ödülü olan TEB BNP Paribas WTA Championships, 2011 yılında olduğu gibi 2012 ve 2013 yılları arasında İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

WTA Şampiyonası, İstanbul’da ilk kez 25-30 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlendi.

Geleneksel olarak sezon sonunda gerçekleşen WTA Şampiyonası, ilk kez 1972’de hayata geçirildi ve 2003’ten beri iki gruba ayrılan en iyi 8 tenisçi ile 4 çiftler takımından oluşan tenisçilerle düzenleniyor.

En prestijli tenis turnuvalarından biri olan WTA Şampiyonası, 4 grand slam’in ardından en yüksek para ödülünün dağıtıldığı turnuva.

Bu yıl katılan sporcular:

1- Victoria Azarenka

2- Maria Sharapova

3- Serena Williams

4- Agnieszka Radwanska

5- Angelique Kerber

6- Petra Kvitova

7- Sara Errani

8- Li Na

Maçlar 23-28 Ekim tarihleri arasında oynanacaktır.Takvim 21 Ekim'de belli, olacak.

Buradan Sharapovama başarılar diliyorum totos.gifWink
En iyilerin toplandığı yer. Kvitova kazanacak bence.
4.9 milyon 0.o

Yayınlanan katılacaklar listesindeki 1. ve 2. sıralamada yer alan katılan oyuncular arasında çekişme olacağını düşünüyorum.
Bayanlar tenis maçını dinliyorum ben çok güzel oluyor.
(10-07-2012 07:31 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Bayanlar tenis maçını dinliyorum ben çok güzel oluyor.

Sharapova diyorsun
Referans Adresler