Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fiş çekmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Odaya girdim 999 olmuşum bug oldu herhalde adamlar tp oluyordu yerınde kalanları vurmaya basladım sonra bı tane turk clanı başladılar 2-3 kısı sovmeye ondan sonra fiş çekiyorsun falan dediler acaba fiş çekmek ne demek ?Değişik resimler eklemeyin Smile
Modemi sök vur adamları tak. Temiz iş. Vurulduktan sonra team atıyosun .. Bıçakta sağlam oluyor.
[Resim: elektrik-fisi-cekmek-300x188.jpg]
(10-06-2012 11:56 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Modemi sök vur adamları tak. Temiz iş. Vurulduktan sonra team atıyosun .. Bıçakta sağlam oluyor.

Anlatın anlatın oyunun daha da oynanılmayacak hale gelmesini sağlayın tebrik ediyorum seni, bunu çıkaran kafalar ve böyle yayan kafalar olduğu sürece oyun daha da oynanılmayacak hale geliyor Angry Angry
Modemin fişini çıkarıp adamları vurup yakllaşık 10 saniye sonra tekrar takmaktır totos.gif
(10-07-2012 01:46 AM)riskx Yazılan: [ -> ]
(10-06-2012 11:56 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Modemi sök vur adamları tak. Temiz iş. Vurulduktan sonra team atıyosun .. Bıçakta sağlam oluyor.

Anlatın anlatın oyunun daha da oynanılmayacak hale gelmesini sağlayın tebrik ediyorum seni, bunu çıkaran kafalar ve böyle yayan kafalar olduğu sürece oyun daha da oynanılmayacak hale geliyor Angry Angry

Oyun da adam mı kaldı ulan ? Yapamazlar kolay kolay zaten.
ahahahaha böyle modemi çekme olayları harbi varsa bu oyunu hala oynayıp üstüne şikayet eden salaktır
(10-07-2012 12:53 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ][Resim: elektrik-fisi-cekmek-300x188.jpg]

Koymayın diyede uyardık ^^
Bide benim modem 1.5 dakikada ancak açılıyor çıkarıp taksam sunucu kopar Smile
Uyarsan ne olucak ? Herkes bılıyor zaten bu taktığı..
Referans Adresler