Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ah Nexon Ah
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dediğim gibi ah nexon ah ayıp deyil mi be 06.09.2012'de yediğim ban tarihi bugün 06.10.2012 ve açılmadı ve attığım tıcketlar sonucu gelen cevaplar

[Resim: dqk77.png]

[Resim: dqk6l.png]

Ve bugün can abinin verdği cevap : [Resim: dqk8u.png]

Sadece size helal olsun diyorum başkada bir şey demiyorum her bi bahaneniz vardır her zaman. Sen orda bir görev yapıyorsan ve bir miktar da maaş alıyorsan. Adam akıllı yap başdan sağama yapma bi araştır öyle cevap ver ne olcak şimdi. Sınırsız ban bu bügün mü söylenir o kadar mesaj tıcket attım O kadar özel mesaj attım özür dilerim ama şeyine bile takmadın bana dönmedin. Ne saygısızlığ mı gördün bu zamana kadar ban yediğim gün ben tek bir kelime bile etmedim seni sövmedimde etmedimde hep saygılı olmuşumdur sana ve büyüklerime karşı neyse can abi seni ALLAH'A Havale ediyorum başkada bir şey demiyorum yapılan haksızlağa üzülüyorum. Artık hayırlısı diyorum...
O değilde ilk SS'de attığın ticket çok hoşuma gitti bende atmayı düşünüyorum.
(10-06-2012 10:11 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]O değilde ilk SS'de attığın ticket çok hoşuma gitti bende atmayı düşünüyorum.

Harbi mi ? Smile
(10-06-2012 10:19 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]
(10-06-2012 10:11 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]O değilde ilk SS'de attığın ticket çok hoşuma gitti bende atmayı düşünüyorum.

Harbi mi ? Smile
Hayır Big Grin
Big Grin güldürdün
[Resim: dqlnz.png] umarım faydalı olur

[Resim: dqlrb.png]
O ingilizceyle iletişim kurmuşsun. Tebrikler.
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
(10-06-2012 10:48 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]O ingilizceyle iletişim kurmuşsun. Tebrikler.
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"

Acele be zafer Smile
(10-06-2012 10:48 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]O ingilizceyle iletişim kurmuşsun. Tebrikler.
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"
"I threw a ticket"

Acele den be zafer Smile
4 milyon dakika yiyen bir hesabı pardon da neye göre açmamı bekliyorsun ? Benim listemde bile değilsin ve benim sana iyilik yapmamı bekliyorsun kusura bakma ben işimi seviyorum, kimseye yağcılık yapıp hadi açayım diyecek değilim bak hasan yok diğer adminde yok artık ama ben buradayım ve işimi yapıyorum.
o çar açılmaz
(10-06-2012 11:00 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]4 milyon dakika yiyen bir hesabı pardon da neye göre açmamı bekliyorsun ? Benim listemde bile değilsin ve benim sana iyilik yapmamı bekliyorsun kusura bakma ben işimi seviyorum, kimseye yağcılık yapıp hadi açayım diyecek değilim bak hasan yok diğer adminde yok artık ama ben buradayım ve işimi yapıyorum.

Can abi hesabımı aç demiyorum sadece şu gelen tıcket cevaplarına gör istedim hevesleniriz 1 ay sonra hesabımız açılıcak diğe 1 ay oluyo ve sen bana böyle böyle diyosun ben buna kastetmeye çaışıyorum abi senide sinirlendirdiysem k.b
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler