Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabım askıya alınmış
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hesabınız askıya alınmış. kalan süre 4332855 dk

12500 nx cash aldım normal bı sekılde 2-3 saat oynadım normal bı sekılde cıktım sabah oyuna gırmeye calıstıgımda bunu gosterdı ticket attım uzerınden 18 saat gecmesıne ragmen bı degısıklık yok sitede status:active olarak gosterıyor ılgılıler yarıdm ederse sevınırım...
Hocam bir şekilde hack bug küfür yada yardımcı programdan ban yemişsin. Ticket konusunda hesabının neden ban yediği zaten söylenmez.
Bişi olmaz be -7-8 Sonra oynarsın Big Grin Big Grin dsaf
(10-05-2012 02:50 AM)yeahxseen Yazılan: [ -> ]Hesabınız askıya alınmış. kalan süre 4332855 dk

12500 nx cash aldım normal bı sekılde 2-3 saat oynadım normal bı sekılde cıktım sabah oyuna gırmeye calıstıgımda bunu gosterdı ticket attım uzerınden 18 saat gecmesıne ragmen bı degısıklık yok sitede status:active olarak gosterıyor ılgılıler yarıdm ederse sevınırım...

Statsta ban yiyenlerde aktif gözüküyor.Orda bloklandığı yazıyor atrık.
saka gıbı yaa neyse beyler ılgınız ıcın tesekkur ederım...
Hello,

This happens very rarely! You should restart the game a few times.

Regards,
[GM]NXAquarius

tickete gelen cwp bu bırı tam olarak ne yazdıgını acıklayabılırmı acabaa ?
Kd cqc ise belli bence.
hüseyın dalga gecmenınde bı usulu war sen askıdan almanın yolunu bılıyosan o zaman dalga gecmeye hakkn war demektır...
Cenazesine gelelim hesabın.
Arkadaşa chas ben çektim kredi kartımla ve zaten pc si kasıyor sürekli geniş alan oynuyor.

Tickette uygunsuz bir şey yazmamışlar ve zaten banlanma olayı bakımdan sonra gerçekleşti yani ismi listeye düşse bile haftaya bakıma kadar beklemesi lazım.

Chas alındı ve banlandı bu işte bir iş var ticket at sen
(10-06-2012 04:43 AM)Serqeant ! Yazılan: [ -> ]Arkadaşa chas ben çektim kredi kartımla ve zaten pc si kasıyor sürekli geniş alan oynuyor.

Tickette uygunsuz bir şey yazmamışlar ve zaten banlanma olayı bakımdan sonra gerçekleşti yani ismi listeye düşse bile haftaya bakıma kadar beklemesi lazım.

Chas alındı ve banlandı bu işte bir iş var ticket at sen

Cash* Ayrıca bak siz şunu hala anlayamadınız.
O cashi alınca parayı yatırınca siz "banlanma koruması" almıyorsunuz. O zaman ben alayım bi 10k nx cash gideyim opkla 80 lvl olayım, ban yiyince cash aldım ban yedi diyip geleyim buralara ? Mantıklı düşünün biraz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler