Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Suriye tezkeresi TBMM'den geçti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Olası bi' savaş kapımızda. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Akçakale'deki saldırının ardından Meclis Suriye gündemiyle özel oturumda toplandı. Tezkere özel gündemli görüşmenin ardından meclisten geçti. Tezkere 320 oyla kabul edildi.
Güncelleme:04 Ekim 2012 15:00
Hükümet'e, Suriye konusunda, TSK'nın yabancı ülkelere gönderilmesi ve görevlendirilmesine ilişkin bir yıl süreyle izin verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kapalı yapılan oturumda yapılan oylamada 320 kabul oyu çıkarken, 129 milletvekili tezkereye ret oyu verdi. Tezkereye MHP'den de destek geldi.
[Resim: tezkere-metini2.jpg]

Kaynak : http://haber.mynet.com/suriye-tezkeresi-...-politika/
Esad'ın işi gücü yok bize top atacak?

Amerikanın oyunları bunlar hep.
Esat tek basina bir is yapamaz arkasi.da gucler war kobay gorevi goruyor suan esad bence mezarini hazirlasin
Fakat Müslüman'ı Müslüman'a öldürtmeye çalışıyorlar.Dış güçlerin parmağı vardır bence.
Sonumuz hayır olsun.
Bu ABD bizi yüzüstü bırakmazsa ben hiçbirşey bilmiyorum. Fakirlerin çocukları ölecek yine..
büyük oyunlar dönüyor maalesef iki tarafta kazançlı olmayacağı bir savaş olacak kazanan Amerika,İsrail vs.
[Resim: 61466_480572275296434_1659381385_n.jpg]
Bizim Suriye ile veya Suriye'nin Türkiye ile herhangi bir sorunu yok. Buradan tek bir sonuç çıkar Suriye'nin arkasında dış güçler var başka bir açıklaması olamaz.
(10-04-2012 06:03 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Fakat Müslüman'ı Müslüman'a öldürtmeye çalışıyorlar.Dış güçlerin parmağı vardır bence.
Esad'ın güçlerinin İslam'la falan bi' alakası yok. Muhalifler Müslüman. Onlar da zaten Esad karşıtılar.

Esad güçleri & Diğerleri vs Türkiye & Amerika & Muhalifler gibi bir dizilim olur en başta eğer savaş çıkarsa. Bu benim düşüncem tabi. Ayrıca diğerleri dediklerim çok güçlü devletler olabilr Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler