Askerler,
[GM]NXFallen
Askerler, birkaç hafta önce söylediğimiz sayıları hatırlıyor musunuz?
'' 24 / 20 / 1 ''
Hiç kimse tam olarak ne olduğunu anlamadı. Herkese bu nedenle görkemli bir Teaser Trailer şeklinde küçük ince bir ipucu verdim.
Yani kısaca 24 Ekim clan gelmiş olacak.
nexon u bu yönden çok seviyorum . k2 veya gamefirst gibi dedikodu yu yayıp 1-2 yıl sonra getirtmiyo yenilikleri . en kısa sürede sisteme ekliyo . nexon işini gerçektende iyi biliyo teşekkürler ...
İstediklerini getirsinler bu oyundan bi hayır gelmez hackleri engelleyemedikleri sürece Zaten gelecek olmasına sevindiğimiz şey neredeyse her oyunda olan basit birşey, klan sisteminin olmaması saçmalıktı
(10-04-2012 03:29 PM)riskx Yazılan: [ -> ]İstediklerini getirsinler bu oyundan bi hayır gelmez hackleri engelleyemedikleri sürece Zaten gelecek olmasına sevindiğimiz şey neredeyse her oyunda olan basit birşey, klan sisteminin olmaması saçmalıktı
Katılılıyorum.Bu oyunu nexon clan sistemiyle beraber gecirecektiki o zaman bak nasıl olurdu Clan sistemiyle geçseydi eskiler olurdu.
Clan sistemi gelince bundan önceki gibi ops sistemi gelecek diye bir fikire kapılmayın sadece dostlukta kalırsınız zaten türkiye serverında 20 kişi oynuyor bı anlamı yok suanda eu_2 serverını kapatın Türklere.