(10-03-2012 10:43 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Google'da ilk sayfadayız Suriye bizi izliyor mk =(
![[Resim: dmrww.jpg]](http://d1210.hizliresim.com/12/3/dmrww.jpg)
"mk" 
"mk" 
"mk" 
"mk" 
"mk" 
"mk" 
"mk" 
Yıllardır bütün gençleri counter oynayan bir ülkeye savaş açarak yüz yılın hatasını yaptın suriye.
(10-03-2012 11:51 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Yıllardır bütün gençleri counter oynayan bir ülkeye savaş açarak yüz yılın hatasını yaptın suriye.
kahkaha attım valla

(10-03-2012 08:57 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Onuda geçtim savaşa girmemiz halinde kaç ülke bu savaşa müdahale edip hangi ülkenin sömürgesi haline gireriz biliyormusun? Sence bizim ordumuz savaşa girecek güçtemi?" sorularını yöneltmek istiyorumda neyse.
Ayrıyeten Suriye'den gelenlere oy kullandıracaklar diyen arkadaş neyin kafasındasın sen?
Sen Türkiye ordusu hakkında ne biliyorsun çocuk ? Yaşın kaçta böyle kesin konuşuyorsun ?
(10-04-2012 12:59 AM)l3onzaii Yazılan: [ -> ] (10-03-2012 08:57 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Onuda geçtim savaşa girmemiz halinde kaç ülke bu savaşa müdahale edip hangi ülkenin sömürgesi haline gireriz biliyormusun? Sence bizim ordumuz savaşa girecek güçtemi?" sorularını yöneltmek istiyorumda neyse.
Ayrıyeten Suriye'den gelenlere oy kullandıracaklar diyen arkadaş neyin kafasındasın sen?
Sen Türkiye ordusu hakkında ne biliyorsun çocuk ? Yaşın kaçta böyle kesin konuşuyorsun ?
O çok güçlü ordu 1 hafta ırağa girdi amerikanın höyt demesiyle nasıl geri geldi biliyormusun? Şuan ki dünyada askeri güç değil para konuşur o da amerika israil ve rusyada
Bir gün, Birinci Cihan Harbinden sonra Ortadoğuda kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır.
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bir zamanlar "Türk Cihan Hakimiyeti Fikri" ile yanıp tutaşan ataların savaştan korkan çocuklarıyız.Bu ülkenin 5 vatandaşı için milyonlarca kişinin şehadet şerbeti içmeye gitmesi gerekirken -yüzbinlerce kişi ölecek ama- gibi saçma fikirler atmayın, lütfen kendinize gelin.
"Artık Allah yolunda cihad et!Sen ancak kendinden sorumlusun Müminleri de buna teşvik et."
Kaç yıl oldu dünya unutalı Türk'ün gücünü ?
(10-03-2012 08:57 PM)M.K Yazılan: [ -> ]O değilde ciddi ciddi savaş çıkmasını isteyecek kadar ilginç bir kafa yapısına sahip insanlar var kendimi tutamıyaraktan o arkadaşlara "ulan gerizekalı bir savaş bir ülkeyi kaç yıl geri götürür, kaç cana mâl olur? Onuda geçtim savaşa girmemiz halinde kaç ülke bu savaşa müdahale edip hangi ülkenin sömürgesi haline gireriz biliyormusun? Sence bizim ordumuz savaşa girecek güçtemi?" sorularını yöneltmek istiyorumda neyse.
Savaşın çıkmaması gerektiği konusunda haklısın da Türkiye askeri olarak gayet iyi durumda

Diplomasi de önemli Amerika'ya masada sözümüzü geçirebilsek.Bu kadar rahat olamazlar.