Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Sistemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Clan sistemi gelicek diye bir kaç şey duydum gelicek mi gerçekten ?
Gelicekse ne zaman gelebilir.
seneye Ss.gifd ad
Clan sistemi yakın zamanda gelecek, tabi bu saatten sonra kaç clan kurulur tr serverinda bilinmez.
(10-03-2012 07:18 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Clan sistemi yakın zamanda gelecek, tabi bu saatten sonra kaç clan kurulur tr serverinda bilinmez.
victory.gifDOST
2 clan dolacak kadar oyuncu kalmadı türkiye serverında eu server'ını kapatın uzun süre Türklere...
(10-03-2012 08:28 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]2 clan dolacak kadar oyuncu kalmadı türkiye serverında eu server'ını kapatın uzun süre Türklere...

öyle mi düşünüyorsun mesela benim gibi warrocka yazın başlayacaklar çok yazın gör sen warrocku
Şu menüyü otomatik değil de manuel olarak ayarlasalar çoğu kişi girmeyecek Avrupa'ya. Girmiyorum daha ama düzeltmeleri lazım. Türk Server'ı boşu boşuna heba oluyo be kardeşim
1 kere değişiyorsun. Düzeliyor zaten. Bir kere Türkiye yapacaksın ayarlardan o kadar. Onu yapamayan adamla oyun da oynanmaz zaten. Yürümeye üşenir base yapar.
(10-03-2012 11:21 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]1 kere değişiyorsun. Düzeliyor zaten. Bir kere Türkiye yapacaksın ayarlardan o kadar. Onu yapamayan adamla oyun da oynanmaz zaten. Yürümeye üşenir base yapar.

Onu yapamayan insan üşengeç değil ya bilmiyodur ya da yeni başlamıştır. Yeni başlayanlar veya bilmeyenler de base yapmaz , bodozlama dalar adama. Ve asıl oyun onlarla güzel olur saldırarak. Tabii bu benim şahsi fikrim.
Referans Adresler