Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: şifre degiştirmek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben şifremi değiştirmek istiyorum şöyle bi sorun var doğum günü tarihini bilmiyorum bu charı arkadasa nexona aldırtmıstım oda rastgele bişi yapmıs diger herseyı bılıyorum mail isim vb. birtek dogum tarıhı bılmıyrum o yuzde sıfre degıstırılmıyor varmı bi çözümü yardım lutfen
Arkadaşınan aldırırsan oyle olur iftira atmak gibi olmasın ama bu charı arkadasa nexona aldırtmıstım oda rastgele bişi yapmıs bu söze pek fazla inanmadım desem?
(10-03-2012 06:56 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Arkadaşınan aldırırsan oyle olur iftira atmak gibi olmasın ama bu charı arkadasa nexona aldırtmıstım oda rastgele bişi yapmıs bu söze pek fazla inanmadım desem?

Arkadaşına geçirtmiş sanırım. O da doğum tarihini sallamış. Sonuç ortada.
o zaman en iyisi M.ö 500 Yılından 2012 ye kadar tarihleri salla belki tutar asdfasd Big Grin
(10-03-2012 11:48 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]o zaman en iyisi M.ö 500 Yılından 2012 ye kadar tarihleri salla belki tutar asdfasd Big Grin

Daha ne kadar saçmalayabilirdin acaba.
(10-04-2012 12:00 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-03-2012 11:48 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]o zaman en iyisi M.ö 500 Yılından 2012 ye kadar tarihleri salla belki tutar asdfasd Big Grin

This is daniska.
''Mihawk'' ; Belliki forumun eski üyelerindensin... 1.898 Mesajın var ve ''ALBAY'' Kagorisinde yer almaktasın...!! Ancak, Foruma yeni üye olmuş ve sorunu olan bir kullanıcı ile dalga geçercesine cevaplar veriyorsun... Bu oldukça yanlış...!!

- Kullanıcıların sorun ve istekleri doğrultusunda bilgi sahibiyseniz lütfen yanıtlar veriniz.. Aksi halde boş boğazlık yapmak gereksizdir...
(10-04-2012 01:48 PM)Shertouch Yazılan: [ -> ]''Mihawk'' ; Belliki forumun eski üyelerindensin... 1.898 Mesajın var ve ''ALBAY'' Kagorisinde yer almaktasın...!! Ancak, Foruma yeni üye olmuş ve sorunu olan bir kullanıcı ile dalga geçercesine cevaplar veriyorsun... Bu oldukça yanlış...!!

- Kullanıcıların sorun ve istekleri doğrultusunda bilgi sahibiyseniz lütfen yanıtlar veriniz.. Aksi halde boş boğazlık yapmak gereksizdir...

Banane Rütbeden Adam Hata Yapmıs var mı cevabını verebilecek olan ? oyle konus Ss.gif

Tavsiye baska nasıl bulacak Big Grin Big Grin
(10-04-2012 12:19 AM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]

This is daniska.

Oglum bak Git!!
Ticket atınca veriliyor bu bilgi. Madem bilmiyorsun saçmalama bari. Biliyorsan bile saçma sapan yorumlar atacağına basit bir "ticket at" desen bütün olay bitecek. Bu kadar basit.
Referans Adresler