Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aziz Yıldırımın Alex için İnanlımaz Açıklaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Alex'i ben de seviyorum..Hepinizden çok seviyorum..50 bin kişi protesto ederken arkasında ben durdum''

Alex, 16.00'da gelecekti.16.15'de geldi..Karşıma geldi..Elinde telefon tweet atıyor..Geçti karşıma..Ayak ayak üstüne attı.

Alex'e ne istiyorsan o olacak dedim..Alex gitmek istiyorum dedi.Ben Fenerbahçe menfaatleri için değil 3 dk,1 saniye de karar veririrm.

Samet güzelde Şahitlik yaptı Videoyu buradan izleyebilirisniz

http://www.acunn.com/spor/aziz-yildirim-...lama/41000

Alex Den Beklenmediğim davranıslar bende gönderirdim böyle bir şey olduysa!
Alexin davranışlarına zaten haklı diyen yok. Bir efsane böyle gönderilmemeliydi. Sezon sonunu beklersin sezon sonunda jubile teklifi yaparsın kabul eder etmez sen yinede stadda güzel bir tören düzenlersin adına yakışır şekilde yolcu edersin büyük kaptanı haksızmıyım?
(10-03-2012 01:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Alexin davranışlarına zaten haklı diyen yok. Bir efsane böyle gönderilmemeliydi. Sezon sonunu beklersin sezon sonunda jubile teklifi yaparsın kabul eder etmez sen yinede stadda güzel bir tören düzenlersin adına yakışır şekilde yolcu edersin büyük kaptanı haksızmıyım?
Taraftarın cok sevdigi bir kisiydi. Böle göndermeye haklari yoktu.Yazdiklarina tamamen katiliyorum.
(10-03-2012 01:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Alexin davranışlarına zaten haklı diyen yok. Bir efsane böyle gönderilmemeliydi. Sezon sonunu beklersin sezon sonunda jubile teklifi yaparsın kabul eder etmez sen yinede stadda güzel bir tören düzenlersin adına yakışır şekilde yolcu edersin büyük kaptanı haksızmıyım?

Video'yu izlemediniz mi? Alex, mukavelemi fes edin demiş. Veda için yemek teklifini de kabul etmemiş.
Bilindik şeyleri söylemiş genel olarak. Alex kendi yazısında ilk önce Aykut Kocaman'la konuştuğunu kadro dışı bırakıldığını söylemişti. Sonra Aziz Yıldırım'a gitmiş. Aziz Yıldırım da ya a2 takımıyla oynarsın ya da gidersin demişti. Adam da haklı olarak gitmeyi seçmiş yani. Çok doğal. Şu bacak bacak üstüne atma olaylarını bilemem Alex'i saha dışında tanımıyoruz. Ama Galatasaraylı olarak söylüyorum ki Alex bir efsane.
(10-03-2012 03:20 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]

Video'yu izlemediniz mi? Alex, mukavelemi fes edin demiş. Veda için yemek teklifini de kabul etmemiş.

"kabul eder etmez sen yinede stadda güzel bir tören düzenlersin adına yakışır şekilde yolcu edersin büyük kaptanı haksızmıyım?" demişim...

8 yıldır bu takımın başarısı için savaşan bir futbolcuya veda töreni düzenlenmeden göndermek kendi isteği bile olsa ayıptır.
Referans Adresler