Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray 0 Braga 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Galatasaray, Devler Ligi'ndeki 2. maçından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Türk Telekom Arena'da Braga'yı konuk eden Aslan, Ruben Micael'in tek golüne engel olamadı ve 2. haftanın ardından H Grubu'nun son sırasında kaldı.
[Resim: dly1y.jpg]
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/7331...le-oynuyor
Kolpa basın ne çok da acele edermiş. Yazıda tek golüne diyor. Smile
Maçı izledim ve şunu anladım Türkün Türkten başka dostu yok.Hakemler sanki bilerek yapıyor macta 4 tane ofsayt olduysa 3 ü bizim lehimize hatalı çalıyor.ve bu sadece bizde oluyor nedense.
Bahaneleri bir kenara bırakacak olursak bu maçın yıldızı braga defansıydı.. Galatasaray sonradan bir şeyler yapmaya çalıştı ama defans gerçekten bugün çok iyiydi braga'da.. Burak herhalde maçın hayal kırıklıklarından biriydi..
Hakem beklediğimden iyiydi açıkçası (orta hakem için diyorum) Lakin yan hakem, özellikle de ikinci yarıda braga tarafındaki yan hakem çok kötü kararlar verdi.
Ancak Galatasaray umut veriyor..
Artık avrupa'da puan toplamalıyız.. En azından gelecek seneler için!
Burak pes oynayan küçük çocuklar gibi. Saçma oynuyor. Çok saçma. Maç genel olarak PES maçı gibiydi. 25 Dakika atak yap. Git 90+4de gol ye.
Aydın tek bir şutla "MİLLİ TAKIM FORVETİ OLAN" 2 oyuncunun toplamından daha çok tehlike yarattı kalede. Başlarım öyle forvete.
Ya arkadaş yıllardır futbol izliyorum ne braga dafansı nede başka bişey. Fatih Terim iyi diyoruz tamam eyvallah ama ya belli ya 8 milyon dolar verdiğin amrabat topu çizgiden alıp içeri orta açamıyorsa çalım atamıyorsa alın o 8 milyon doları biyerinize......
O kadar parayı savurcaklarına tek bir adam alsalardı bu skor böyle olmazdı kaka,veya podolski şuan arsenalin yıldızı oldu.Club bruge takım bile değil ya uyduruk bir ligten gelme takım Manuya gol attı .Ligte akhisara gol attı diyede medya galatasarayı övüyor.Önemli olan avrupada bişeyler yapmak.Anlamıyolarmı anlamış değilim sadece o topu ayağında tutcak pas vercek orta açıcak adam lazım. Of offff Neyse Teşekkürler Galatasarayım
Akif aynen katılıyorum eklemek istiyorum hep dediğim gibi burak bu takımın futbolcusu değil. O nedir arkadaş ya çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda solunda aydın ve umut bomboştu.
Burak penaltı yaptıramadı mı? Smile

Şaka bir yana da yenseydi güzel olacaktı çok zorlandılar az çok baktım
Muslera'ya Yazık Defansın hataları yüzünden adamın kariyeri kötüye gitmeye başladı Defans'a Bir Çare Bulunması Gerekiyor Semih Kaya 1 e 1 lerde sürekli ya düşüyor yada çalm yiyor!
(10-03-2012 12:55 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Muslera'ya Yazık Defansın hataları yüzünden adamın kariyeri kötüye gitmeye başladı Defans'a Bir Çare Bulunması Gerekiyor Semih Kaya 1 e 1 lerde sürekli ya düşüyor yada çalm yiyor!

Sorun semih kayada değil ki melo geçen seneki performansını gösteremiyor ayrıca bekler hep ilerde fatih hoca yanda çıldırıyor adeta
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler