Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YouTube Artık TÜRKÇE
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İnternetin en büyük video portalı olan YouTube, Türkçe yayına başladığını duyurdu.

[Resim: youtube_logo.png]

http://www.youtube.com/?hl=tr adresinde ülkenizi Türkiye olarak girdiğinizde yerel içeriğe göre kanal ve video tavsiyeleri karşınıza gelecek. Platform, içeriği zenginleştirmek ve Türk kültürünü yansıtmak için ülkemiz kullanıcılarını davet ediyor.

Ayrıca İnternet Kurulu başkanı Serhat Özeren, Youtube.com.tr adresinin de bugün içinde yayına başlayacağını duyurdu. DNS ayarları gibi son hazırlıkların yapıldığı adres, YouTube’un da artık yerelleşme adına önemli bir adım attığını gösteriyor. Hukuk mercilerine hesap verebilme veya vergi ödeme gibi konular bunların başında geliyor.

KAYNAK
Son günlerde duyduğumuz iyi haberlerden.. Bilgi için teşekkürler eyv
Aynen bi ara youtuba girmedi yarım saat sonra bi girdim türkçe falan olmuş güzel bence hayırlısı Smile
2-3 gündür Türkçe. Berbat. Memnun değilim. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum.
Hayret Türkleri kalee alıyolar artık demek.
(10-02-2012 11:56 PM)TerryGuard Yazılan: [ -> ]Hayret Türkleri kalee alıyolar artık demek.

Sen kendine guvenmezsen kimse sana guvenmez. Kale almamayı gerektirecek sebep nedir? Amerikan askeri istihbarat biriminden bir üst düzey askerin sözü; "Yakında Türk Ordusunu anadolunun gençleri yönetecek biz böyle bir Türkiye'nin karşısında olmamalıyız."
Delikanlım, işaret aldığın gün atandan
Yürüyeceksın, millet yürüyecek arkandan"
Bir kaç haftaya Atatürk'e hakaret eden bir video paylaşılır ve tekrar kapanır biz yine gireriz o ayrı.
İyi olmuş iyi.
Referans Adresler