Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Termal macun değişimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bi termal macun var elimde şuan sormak istediğim 4 şey var:

1-)Termal macunun markası falan önemlimi elimde bulunan minik bişi üstünde balance stars yazıyor

2-)Nasıl yapıcam bu işi ve işlemcinin üzerinde bulunan sogutucuyu nasıl çıkartıcam yanlış bişi yapmam halinde pc'ye bir zarar gelirmi çünkü sogutucu kablolarla anakarta bağlı

3-)Mevcut Termal macunu temizlemek için elimde özel bi sıvısı yok sadece kolanya var kolanyayla temizlememin bir sakıncası varmı

4-)Bu işi ne kadar sıklıkla yapmam gerekiyor

Sorularım bu kadar ek olarak sadece bu işten anlayanların cevap vermesini istiyorum şimdiden teşekkürler
Sorulara bakılırsa hiç tecrüben yok. Hiç bulaşma. Al kasanı internet kafeye git. Ben sana onu diyim.
LGA soketi değilse sorun olmaz ama LGA soketlerinde dikkatli sökülmesi lazım işlemci fanı ve işlemcinin. 1 tırnak kırılırsa işlemci veya anakart gider.
Dikkatlice çıkardıktan sonra üstünü pamuk ile sileceksin. Sonra termal macunu sürüp kredi kartıyla her yerine yedireceksin.
(10-02-2012 09:13 PM)Mike. Yazılan: [ -> ]LGA soketi değilse sorun olmaz ama LGA soketlerinde dikkatli sökülmesi lazım işlemci fanı ve işlemcinin. 1 tırnak kırılırsa işlemci veya anakart gider.
Dikkatlice çıkardıktan sonra üstünü pamuk ile sileceksin. Sonra termal macunu sürüp kredi kartıyla her yerine yedireceksin.

Kendi kartları var onların.
Anlatmaya üşendim al bak burdan

Bu arada dostum korkma dal gitsin korkak davranarak öğrenemezsin bu işi neyi nerden nasıl söktüğüne iyi bak yeter ve biraz hassas ol boza kıra öğrenirsin benim gibi Smile
Referans Adresler