Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G.saray V Braga Mörşınglanbah V F.Bahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçenin almasını isterim maçı ama eğer bu maçı alır ve beşiktaşıda yener ise insanlar Alexe yapılan şeyi unutacak ve herşey yine aziz yıldırımla a.kocamanın yanına kar kalıcak
(10-02-2012 06:28 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Fenerbahçenin almasını isterim maçı ama eğer bu maçı alır ve beşiktaşıda yener ise insanlar Alexe yapılan şeyi unutacak ve herşey yine aziz yıldırımla a.kocamanın yanına kar kalıcak

Gerçekten çok doğru bir yorum .
mörşınglanbahSs.gif
Adı cok karısıktı bende okunusunu yazdım asdfasdf
(10-02-2012 07:18 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Adı cok karısıktı bende okunusunu yazdım asdfasdf

Nasıl bi okunuş o ya Big Grin Big Grin o kadar da zor değil sadece bach yazan yer bah diye okunuyor o kadar.
(10-02-2012 07:18 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Adı cok karısıktı bende okunusunu yazdım asdfasdf

mönşıngıladbah' okunuşunu da yanlış yazmışsın zaten
Önemli Olan Kardeşlikti.Bu Aykut Kocaman Yüzünden Artık Fener 3-0 Versin Diyorum okeyyy
Monchengladbach yazmak bu kadar mı zor?

Klavyeye bakmadan mörşınglanbah yazıyoruz beyler, hadiyin.
(10-02-2012 07:23 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]

Nasıl bi okunuş o ya Big Grin Big Grin o kadar da zor değil sadece bach yazan yer bah diye okunuyor o kadar.

Maksat komiklik olsun işte. "ihi, ihi komikli konu açtım rip virciklir ihi ihi"
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler