Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MissBumBum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Brezilya “Miss Bum Bum” yarışmasına ev sahipliği yaptı.
Samba diyarındaki ‘en güzel popo’yu seçmek için yapılan yarışmanın seçmeleri yapılıyor. Seksi yarışma yine renkli karelere sahne oldu.

Popolarıyla ünlü kadınların ülkesi Brezilya’da dünyanın en güzel popolu kadınları yarıştı. ‘Miss Bumbum’ ismiyle düzenlenen yarışmaya 25 farklı ülkeden gelen kadınlar arasında birinciliği Rio’da yaşayan Bethania Ramires kazandı.
Dünyanın en güzel popolu kadınları arasında düzenlenen ‘Miss Bumbum’ yarışmasında birinci olan Bethania Ramires, hergün en az 1 saat samba yaptığını açıkladı. 26 yaşındaki Bethania güzel popsunun sırrının ‘samba’ya bağladı.
Güzel bir popoya sahip olmak isteyen her kadına günde en az 1 saat samba yapmayı öneren Bethania, “istediğiniz kadar yiyin, için ama en az bir saat samba yapmaktan geri kalmayın” önerisinde bulundu. Bethania güzel poposu sayesinde verilen 5 bin dolarlık ödül için de poposuna teşekkür etti.

Yarışmada ikinciliği kazanan Uruguaylı Fernanda Diogo da Bethania gibi güzel poposunu dansa borçlu olduğunu belirtti. Fernanda ve Bethania’nın ortak fikri ise dünyada en güzel popolu kadınların kesinlikle Güney Amerika’dan çıktığı yönünde.

POPO nedir arkadaş ya AS:AD:ASD:ADSA:ASDAS:SAD:ASD:AS:ASD:AS

Adamlar resmi olarak En güzel "POPO"yu seçiyor. Biz okulda yapınca sapık oluruz Sad

KAYNAK : http://www.sondakikaolay.com/bu-yarismay...-dayanmaz/
Edit :
Kod:
Bethania güzel poposu sayesinde verilen 5 bin dolarlık ödül için de poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
poposuna teşekkür etti
Bir dahiki yıl için tarif belli mi bunu izlemem lazım laaaBig GrinBig GrinBig Grin
Hepsi yeşil iç çamışırı giymiş ben gidersem yarışmayı izlemeye zefkime göre bir kaçtane götürem.
.D .d .d koptum.
Zafer nerelerde takılıyosun sen heralde bazı videoları ararken buraya geldin ? Big Grin
Bknz: Sayfada hızlıca dolaşıp http aramak.
(10-01-2012 08:26 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Zafer nerelerde takılıyosun sen heralde bazı videoları ararken buraya geldin ? Big Grin

feysbıkda paylaşmış Lüzumsuz TV diye bi' sayfa. Oradan buraya aktardım.
Videodaki müziğin ismini bilen?
Videodaki Müzik NICKI MINAJ. SAKIN AÇMAYIN. AÇMAYIN OLM AÇMAYIN. SIRF O MÜZİK YÜZÜNDEN VİDEOYU KULAKLIĞI ÇIKARIP İZLEDİM BEN. caps rage. Harbi diyorum Nicki Minaj şarkısı o dinlemeyin o şarkıyı. Beyniniz patlar.
o yarısmada olmak isterdim asfsdferg
(10-01-2012 10:28 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]o yarısmada olmak isterdim asfsdferg

Her cümlenin sonunda klavyeye oturma la Ufuk Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler