Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıl 2026 Türkçemiz Nasıl Bir Bakın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2006 dakiler garip olmuş
Ben geçen sene geldim ıııııı ne diyor siz Ihr Land ımmm sizin ülkenize Türkiye ye.
Gerçekten großartig öhm muhteşem uf alışkanlık işte Almanya da yaşayınca böyle oluyor.(Hava atan bakışlar)

Almancılar çok yapar bunuSmile Bizzat şahit oldumSmile Aslında kelimenin nasıl söyleneceği bilinir ancak maksat hava atmak.Smile
Bu gülünecek birşey değil ağlanacak birşey ama siz bunun farkında değilsiniz yazık Sad
(03-08-2010 06:17 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]2026 biraz saçma olmadımı ?

sana katılmayı çok isterdim dostum ama etrafına bir bak şimdiden konuşuluyo bu gibi laflar 2026 için az bile bence Sad
Çok yerinde bi konu teşekkürler sana

Kızım sen neden fok balığı gibi konuşuyon neden auv auv auv Big Grin Big Grin

bitiyorum bu adama ya böylede sosyal mesajlar vermiyomu tam bir komedyen Recep İvedik'i sevmeyenler var küfürlü diye küfür bizim mizahımızda bir yer tutmuş bunu bilin çok güzel hareketlerde çok cinsel içerik var ama çocuklara Recep İvedik değilde pkk leşine şehit diyen bi adamın programını izleten ebeveynler akıllanın az Recepin komik yanı küfürleri değil onun gibi kronun nası çok kültürlü hazır cevap ve Türk kültürünü değiştirmeye çalışanları aşalamasıdır.Sosyal mesajlarda tuzu biberiBig Grin
komik Big Grin bazı zengin cocuklarıda böyle konusuyo !! ama bişeyden anladaıkları yok Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler