Neredeyse tüm takım taraftarlarının sevdiği bir futbolcuyu belki bir daha sahada izleyememek gerçekten üzücü.. Takımda ki bu durumun sorumlusu olarak Alex'i tutmak ise ayrı bir hata. Taraftarları ikiye bölmüş durumdalar şuan bir kısım Aykut hoca'yı destekliyor bir kısım Alex'i.. Umarım hayırlısı olur..
Alex kral oyuncu. Yerine kimi oynatacak Kocaman çok merak ediyorum. Farklı bir taktik mi deniyecek? Peki bu taktiği takıma ne kadar zamanda oturtabilecek?
(10-01-2012 03:22 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Ayıptır Heykeli dikilmiş adamın a2 Takımında top oynatılması!
Heykeli diken yönetim değil, taraftar yalnız. Arasında çok fark var
Fenerbahçeye futbol ömrünü adayan bir futbolcuya yapılan bu hareket, Hakarettir.
Ve Türk futbolu için indirilmesi gereken kişi Alex değil, Aykut Kocaman'dı.
taraftar arasında bölünme filan yok.gerçek Fenerbahçe taraftarı bölünmez.konuya gelirsek başkanlar , teknik sorumlular , futbolcular geçicidir.Armadır kalıcı olan bağlanılması gereken.Ben fanatik Fenerbahçeliyim.Yönetimin aldığı bu kararı da doğru buluyorum.Hiç bir futbolcu takımın teknik direktörüne kıskançlıkla hitap edemez.bu nasıl bi anlayıştır.geç bile kalındı.alexi severdim.futbolcu olarak hala severim.ama kişilik bakımından benim gözümden düştü.kadro dışı bırakılmasında geç bile kalındı.o tweetden sonra takımla ilişkisinin bile kesilmesi lazımdı.kendine yazık etti.gerçekten yazık.
"Kontratimi sonlandirdim. Hayatimin en uzucu imzasi oldu. Fenerbahce bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandi. Hersey icin tesekkurler."
Yazıklar olsun.. Gerçekten ayıp..
Görünce gözümden yaş geldi..
Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Fenerbahçe ile yollarını ayırdı..
Kaynak ; NTV Spor

(10-01-2012 05:57 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]taraftar arasında bölünme filan yok.gerçek Fenerbahçe taraftarı bölünmez.konuya gelirsek başkanlar , teknik sorumlular , futbolcular geçicidir.Armadır kalıcı olan bağlanılması gereken.Ben fanatik Fenerbahçeliyim.Yönetimin aldığı bu kararı da doğru buluyorum.Hiç bir futbolcu takımın teknik direktörüne kıskançlıkla hitap edemez.bu nasıl bi anlayıştır.geç bile kalındı.alexi severdim.futbolcu olarak hala severim.ama kişilik bakımından benim gözümden düştü.kadro dışı bırakılmasında geç bile kalındı.o tweetden sonra takımla ilişkisinin bile kesilmesi lazımdı.kendine yazık etti.gerçekten yazık.
Alex sonuna kadar haklıydı o açıklamada. Aykut KocamaL'ın rekoru kırılmasın diye Alex gitti. Arma bu mudur ? Teknik Direktörün gol rekoru kırılmasın diye oyuncu atınca mı takım için doğru olan karar oluyor ?
Ben Galatasaraylıyım ve bu işe çok üzüldüm KrAlex bence bunu hiç hak etmedi Fenerbahçe Alex gittikten sonra ne yapabilicek görücez bakalım

Ben bir Galatasaraylı olarak sevinmedim her ne kadar fenevbahçeliler "Alex yine eskisi gibi olacak." Gibi cümleler kursalarda artık alex kocaman bir hiç.Koşamıyor eskisi kadar creatif değil vb.Neden özüldüğüme gelince onun yerine gelecek genç bir çocuk ve yahutta daha dinamik bir isim ondan daha yararlı olur.
(10-01-2012 04:15 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Şuanki takım Türkiye Liginin 2-3 gömlek üstünde. Krasiç, Kuyt, Alex, Sow, Meireles, Stoch, Mehmet Topal
Galatasaray'ın kadrosu Kaç Gömlek fabrikası kadar üstte o zaman sorarım ?