Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: (Konunun bayağı dışı) Traş bıçağı önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Normal bir jilet alman yeterli Smile
Makinalar daha iyidir ama şu 400 tl üzeri olanlar. Şuan ona para verirsem parasiz kalırım. Üniversite okuyorum başka şehirdeyim zaten. İşe girince alabilirim onu.

Gillette fusion proglide nasıl kullanan var mı? Bebek yüzü yapacak jilet lazım bana. Smile
(10-01-2012 11:43 AM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Makinalar daha iyidir ama şu 400 tl üzeri olanlar. Şuan ona para verirsem parasiz kalırım. Üniversite okuyorum başka şehirdeyim zaten. İşe girince alabilirim onu.

Gillette fusion proglide nasıl kullanan var mı? Bebek yüzü yapacak jilet lazım bana. Smile

Gür sakalım çıkıyo diyosun bebek yüz istiyosun çözümedim seni ?
(10-01-2012 06:17 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(10-01-2012 11:43 AM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Makinalar daha iyidir ama şu 400 tl üzeri olanlar. Şuan ona para verirsem parasiz kalırım. Üniversite okuyorum başka şehirdeyim zaten. İşe girince alabilirim onu.

Gür sakalım çıkıyo diyosun bebek yüz istiyosun çözümedim seni ?

Birader Cristian Bale nasıl traş oluyor? Smile
Bic 15 kere traş olursunBig Grin
(10-01-2012 10:53 PM)zynpbm Yazılan: [ -> ]Bic 15 kere traş olursunBig Grin

Kardeşim Bic deme bana. Geçen hafta aldım onu 3 bıçaklı iyidir herhalde dedim. Gillettelerle hemen hemen aynı fiyat. Bi traş oldum berbat.

Cumaya kadar bana hangisini almam gerektiğini yazın buraya kararsızım. Hadi beyler yardım edin. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler